Nocore thuiszorg

Nocore Thuiszorg biedt de zorgmarkt (Thuiszorg, Ouderenzorg, Zorginstellingen) een administratief ondersteunend softwaresysteem en aanvullende diensten.

Zorgplan is met name gespecialiseerd in de ‘voorkant’ van de thuiszorgprocessen, waaronder klantdossiers, personele planning en taakplanning van thuiszorgmedewerkers bij cliënten. De software is door de zorgautoriteiten gecertificeerd. Ook het elektronisch meldingsverkeer richting zorgkantoren, zorgverzekeraars en gemeenten wordt volledig ondersteund.

Cloud?

De software kunt u laten installeren op uw eigen server of op de door internet ontsloten server van Nocore (ASP). Uiteraard kunt u zelfstandig uw verloning uitvoeren. Maar wilt u tijdelijk of structureel uw verloning uitbesteden aan ons loonbureau dan bieden wij deze service.

Deze één-loket-gedachte van softwaretoepassingen en diensten stelt onze klanten in staat zich op een professionele wijze verder te ontwikkelen.

Enkele functionaliteiten van Nocore Thuiszorg software zijn:

  • Koppeling met AZR, Vecozo;
  • Gegevens aanlevering naar CAK;
  • Planning per periode (dag/week/4 weken/maand);
  • Overzichtelijk roosters;
  • “Groene Vink” certificaat;
  • Urenregistratie en portals voor het online uren schrijven;
  • Facturatie, openstaande posten;
  • Verloning en salarisadministratie;
  • Financiële administratie, Boekhouding, Management Rapportage.

Supportteam

Het supportteam van Nocore Thuiszorg bestaat uit ICT-, Branche- en loonspecialisten die jarenlange ervaring in de thuiszorgbranche hebben. Innovatie kenmerkt de thuiszorgbranche en Nocore loopt hierin voorop met een Research & Developement team, denk aan bijvoorbeeld slimme Portals en handige App’s.

Zorgplan sluit naadloos aan op de bestaande software producten (o.a loon en financieel) van Nocore, waardoor reeds bestaande klanten van Nocore diensten kunnen gaan aanbieden aan de thuiszorgmarkt. Externe koppelingen naar loon en/of financiele systemen zijn uiteraard ook mogelijk.

Masterclasses

Naast de software begeleidt Nocore haar klanten met masterclasses waarbij alle ins en outs van de thuiszorgmarkt worden besproken en ondersteunt Nocore haar klanten met consultants die gespecialiseerd zijn in de wet en regelgeving ten aanzien van thuiszorg.