headerslide
scroll verder

Waarom kiezen voor Nocore?

Hoog servicelevel

We garanderen een hoog servicelevel met uitstekende support en persoonlijke begeleiding. Ons implementatieproces is transparant, met kick-off-sessies en trainingen, zodat u altijd weet wat te verwachten.

Persoonlijk contact

Korte lijnen, dat is voor ons belangrijk. Bij Nocore heeft u een vast aanspreekpunt en een ervaren supportafdeling voor al uw vragen.

 

 

Betrouwbare software

Al meer dan 25 jaar bouwen en verbeteren we continu onze software, die zich kenmerkt door stabiliteit en een laag incidentenpercentage.

Kennis van de markt

Wij hebben veel kennis in huis en blijven continu nieuwsgierig naar de ontwikkelingen in de branche en bij onze klanten. Deze kennis brengen wij dan ook graag over op onze klanten en verwerken wij in onze software.

Wat zeggen onze tevreden klanten?

Martijn Woudsma
Finance Manager bij People21

“Steeds weer bewijst Nocore haar partnerschap en bevestigen ze ons dat we de juiste keuze hebben gemaakt. Met dezelfde FTE hebben we 40% meer medewerkers kunnen verlonen.”

Bekijk de volledige referentie
Tom Veldman
People Professionals

“Door de fijne samenwerking met Nocore kunnen wij onze dienstverlening steeds beter en leuker maken. Dat zijn de voordelen van het afnemen van front- én backoffice bij één partij.”

Bekijk de volledige referentie
Bob van der Hoeven
HSU.nl

“Wat ik zo prettig vind aan Nocore Flex is dat we alles in één hebben: planning, uren én facturatie. We hebben nu een gewoon één bedrijf als aanspreekpunt.”

Bekijk de volledige referentie
Erna Wijdenes
Officemanager Wijco Detachering

“Ik durf wel te zeggen dat we dankzij Nocore er met honderd procent op vooruit zijn gegaan met onze verloning. Er is zoveel kennis, zoveel controle in de software gebouwd en dit alles onder één dak.”

Bekijk de volledige referentie
Orhan Parlamis
Managing director van Atik Uitzendbureau

“We hebben uiteindelijk voor Nocore Flex gekozen, omdat er een perfecte, directe koppeling met Plan4Flex is.” Dat geeft ons veel tijdswinst en gebruikersgemak.”

Bekijk de volledige referentie
Dion Jansen
Directeur Kloof Zorgprofessionals

“Voor onze urenregistratie en planning waren we bij Plan4Flex aangesloten en door daar de koppeling met Nocore aan toe te voegen kunnen we een stuk efficiënter werken ”

Bekijk de volledige referentie
Andrew Zwaarts
Mede-oprichter Uitzendbureau 24/7 drive

“De software van Nocore heeft geholpen om als bedrijf te groeien. Het totaalpakket zorgt voor veel minder administratieve rompslop en dus tijdswinst, die we weer kunnen steken in onze kernactiviteiten.”

Bekijk de volledige referentie
José Perik
Directeur Jansen & De Wit

”De samenwerking met Nocore is erg prettig: er is veel aandacht voor goede support en ze hebben veel kennis over de branche. Zij zijn altijd bereikbaar en er wordt direct geacteerd.”

Bekijk de volledige referentie
Johan Smink
Commercieel Manager Prestatie Personeelsdiensten BV

”Een 10 is perfect, dus dat is lastig te geven, maar absoluut een kwalitatief goede en snelle implementatie naar Nocore Flex”

Kelly Schildt
General Manager TempTech Uitzendbureau

“Een welverdiende 9 voor Nocore! Van goed verlonen en factureren tot een naadloze koppeling met Plan4Flex.”

Dennis Klompmakers
Operationeel Manager Mankracht

“Mankracht is nu up and running. In een mum van tijd operationeel en volledig digitaal, met dank aan Nocore.”

Vorige
Volgende

Overstappen zonder zorgen

We begrijpen dat overstappen naar nieuwe uitzendsoftware een grote stap is. Wij zorgen voor een zorgeloze transitie. Onze benadering is gebaseerd op transparantie en deskundigheid. We zijn duidelijk, eerlijk en geven advies over de uitzendbranche.

Directe en persoonlijke aanpak

Uw behoeften staan centraal. Ons team biedt gepersonaliseerde ondersteuning en deskundige begeleiding gedurende het gehele proces. Wij geloven in een directe en persoonlijke aanpak.

Begeleiding door het gehele proces

Van het eerste gesprek tot de volledige implementatie, wij zorgen ervoor dat u altijd op de hoogte bent van wat er gebeurt en wat de volgende stappen zijn. Ons stap-voor-stap implementatieproces en duidelijke roadmap zorgen voor een naadloze overgang.

Support na overstap

Onze hulp stopt niet na de implementatie. Ons ervaren supportteam staat klaar om u te ondersteunen en te zorgen dat u het maximale uit Nocore Flex haalt.

Onze partners

Wij werken samen met toonaangevende organisaties om krachtige en eenvoudige koppelingen te bieden, die het gebruik van onze software in combinatie met deze partners moeiteloos maken. Ontdek meer over onze partners en hoe deze samenwerkingen uw bedrijf kunnen versterken.

De verschillende onderdelen van Nocore

Nocore Online

Met Nocore Online regelt u overal eenvoudig en veilig uw administratie, waar u ook bent. Nocore Online biedt een beveiligd inlogportaal voor uw onderneming, waarmee uw medewerkers overal toegang hebben.

 • Automatisch uitzend- en payrollcontracten aanmaken
 • Direct digitaal ondertekenen
 • Strikte naleving van compliance, privacy en informatiebeveiliging.

Nocore Flex

Nocore Flex is het midoffice en backoffice systeem waarbij alle medewerkers van Nocore Online of een andere frontoffice partij automatisch in doorstromen.

 • Geavanceerde koppelingen met frontoffice- en boekhoudsystemen zonder dataverlies
 • Diverse koppelingen zoals Zorg & Zekerheid en Holland Zorg
 • ABU en NBBU CAO Fasetelling en Pensioen signaleringen
 • Automatische CAO en wetgeving updates
 • Uniforme pensioenaangifte (UPA) voor diverse pensioenen.

ZZP-module

Beheer de administratie van zzp’ers en flexkrachten efficiënt met onze module. Bespaar tijd en voldoe tegelijkertijd aan alle overheidseisen. De voordelen:

 • Volledige administratie voor zzp’ers
 • Facturatie conform wettelijke eisen van de Belastingdienst.
 • Eenvoudige integratie van facturen in uw inkoopadministratie.
 • Aangepaste factuurformat voor zzp’ers.

 

Payroll software

Onze payroll software is speciaal ontworpen voor de dynamische eisen van de flexbranche, en biedt een naadloze en efficiënte payroll-verwerking.De voordelen:

 • Automatiseer en stroomlijn payrollprocessen.
 • Volledige compliance met wet- en regelgeving.
 • Eenvoudige integratie met uw huidige systemen.
 • Heldere, overzichtelijke payrollbeheer voor optimale controle.
Energie-efficiëntieklasse D C B A E F G