headerslide

Uitzendsoftware voor de uitzendbranche

Uitzendsoftware voor uitzendbureaus die snel willen groeien en hun administratie willen vereenvoudigen en verbeteren. Maak het organiseren van uw backoffice een stuk makkelijker en efficiënter met de uitzendsoftware van Nocore. Als leverancier en producent van de uitzendsoftware maken wij software die aansluit bij de behoefte van onze klanten.

Via onderstaande animatievideo lichten wij graag het Nocore Flex hoofdproces toe.

Als u gebruik maakt van zzp’ers en flexkrachten, bent u wellicht veel tijd kwijt met de verloning en facturatie. Met onze uitzendsoftware en de zzp module stroomlijnt u dit proces, waardoor u veel tijd bespaart en voldoet u aan alle gestelde overheidseisen rondom facturatie van ZZP’ers.

Voordelen uitzendsoftware en de ZZP module:

  • Volledige administratie uit handen van de zzp’er
  • De facturatie voldoet aan de wettelijke vereisten vanuit de Belastingdienst
  • De factuur wordt direct opgenomen in de inkoopadministratie
  • Eenvoudig facturen opstellen en versturen in eigen zzp format
  • Een centrale administratie die voldoet aan de gestelde afspraken tussen de zzp’er, het bemiddelingsbureau en de eindklant.

Bent u benieuwd naar de werking? Vraag een demo aan.

Modulaire uitzendsoftware

Het voordeel van de uitzend software van Nocore is dat het standaard zeer volledig is. Zo beheert u onder andere vacatures, verloningen, facturatie, CAO’s, boekhouding en taken en notities eenvoudig op een centrale plek.

Toegankelijkheid van de software

Met Nocore Online regelt u overal eenvoudig uw administratie, thuis en onderweg. Wij leveren een eigen inlogportaal voor uw onderneming. Zo loggen uw medewerkers veilig in onze beveiligde omgeving in. Klanten kunnen direct, zonder tussenkomst van intermediairs, gebruik maken van Nocore Online. Daarnaast is het mogelijk om via de portalen door middel van een stappenplan automatisch uitzend- en payrollcontracten aan te maken welke direct digitaal ondertekend kunnen worden. Nocore Online voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van compliance, privacy en informatiebeveiliging.

Wilt u meer informatie over Nocore Online en bent u opzoek naar uitzendbureau software? Vraag een demo aan.

Wat onze klanten zeggen:

Martijn Woudsma
Finance Manager bij People21

“Steeds weer bewijst Nocore haar partnerschap en bevestigen ze ons dat we de juiste keuze hebben gemaakt. Met dezelfde FTE hebben we 40% meer medewerkers kunnen verlonen.”

Bekijk de volledige referentie
Tom Veldman
People Professionals

“Door de fijne samenwerking met Nocore kunnen wij onze dienstverlening steeds beter en leuker maken. Dat zijn de voordelen van het afnemen van front- én backoffice bij één partij.”

Bekijk de volledige referentie
Bob van der Hoeven
HSU.nl

“Wat ik zo prettig vind aan Nocore Flex is dat we alles in één hebben: planning, uren én facturatie. We hebben nu een gewoon één bedrijf als aanspreekpunt.”

Bekijk de volledige referentie
Erna Wijdenes
Officemanager Wijco Detachering

“Ik durf wel te zeggen dat we dankzij Nocore er met honderd procent op vooruit zijn gegaan met onze verloning. Er is zoveel kennis, zoveel controle in de software gebouwd en dit alles onder één dak.”

Bekijk de volledige referentie
Orhan Parlamis
Managing director van Atik Uitzendbureau

“We hebben uiteindelijk voor Nocore Flex gekozen, omdat er een perfecte, directe koppeling met Plan4Flex is.” Dat geeft ons veel tijdswinst en gebruikersgemak.”

Bekijk de volledige referentie
Dion Jansen
Directeur Kloof Zorgprofessionals

“Voor onze urenregistratie en planning waren we bij Plan4Flex aangesloten en door daar de koppeling met Nocore aan toe te voegen kunnen we een stuk efficiënter werken ”

Bekijk de volledige referentie
Andrew Zwaarts
Mede-oprichter Uitzendbureau 24/7 drive

“De software van Nocore heeft geholpen om als bedrijf te groeien. Het totaalpakket zorgt voor veel minder administratieve rompslop en dus tijdswinst, die we weer kunnen steken in onze kernactiviteiten.”

Bekijk de volledige referentie
José Perik
Directeur Jansen & De Wit

”De samenwerking met Nocore is erg prettig: er is veel aandacht voor goede support en ze hebben veel kennis over de branche. Zij zijn altijd bereikbaar en er wordt direct geacteerd.”

Bekijk de volledige referentie
Vorige
Volgende
Energie-efficiëntieklasse D C B A E F G