headerslide

Schoonmaak software voor schoonmaakbedrijven

Als u op zoek bent naar schoonmaak software, dan bent u bij Nocore aan het juiste adres. Met de juiste software richt u uw werkprocessen optimaal in en zijn verouderde processen, die onnodig veel tijd kosten, verleden tijd. Op deze manier gaat u als schoonmaakbedrijf professioneel te werk.

Modulaire software voor de schoonmaak

Met de software voor schoonmaakbedrijven van Nocore beheert u eenvoudig de volgende onderdelen: klant- en medewerkers dossiers, urenregistratie, contractadministratie, werkbonnen, facturatie en de boekhouding. Sla bijvoorbeeld eenvoudig alle overeenkomsten en relaties op in de software. Onze software is modulair opgebouwd en kan met modules uitgebreid worden met aanvullende opties.

Schoonmaak software en FacilityApps

Wist u dat het mogelijk is om een koppeling te maken met Nocore FacilityApps? Zo gebruiken uw medewerkers de software eenvoudig op hun mobiel of tablet. Tevens is het mogelijk om de software beschikbaar te stellen voor uw klanten.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een gratis demo aan.

“Binnen de schoonmaakbranche leeft de vraag, hoe moet ik digitaliseren?”

Dit is een vraag waar Nocore met haar schoonmaak software antwoord op geeft. De software geeft antwoord door commerciële, operationele en financiële processen te automatiseren. Zo kan een schoonmaakbedrijf automatiseren zonder te werken met bijvoorbeeld excellijstjes of omslachtige tijdrovende processen. Bekijk voor meer informatie over dit pakket op onze Facilitair pagina.

Wat onze klanten zeggen

Pieter Dokter
Mede-eigenaar FVH Facility

“Nocore gaf FVH Facility structuur en efficiëntie. Een waardevolle keuze voor ons. Andere bedrijven kunnen hier ook van profiteren.”

Bekijk de volledige referentie
Laamia Elyounoussi
Eigenaresse Schone Zaak

“Voor mij is Nocore mijn ‘bijbel’ in schoonmaakbeheer. Het biedt efficiëntie en structuur. Een zegen na handmatige administratie.”

Bekijk de volledige referentie
Wilco de Vries
Directeur Orion

“Dankzij Nocore hebben we nu efficiëntie, inzicht en gemak in onze administratie. Geen discussie meer over salaris en uren.”

Bekijk de volledige referentie
Marije van de Ven
Manager backoffice bij Balans Schoonmaak- en bedrijfsdiensten

“Met Nocore hebben we volledig gedigitaliseerde werkprocessen en één handige administratie. Een totaalproduct dat onze groei ondersteunt.”

Bekijk de volledige referentie
Mark Tham
Directeur van Meijer Multicleaning

“Nocore Facilitair is overzichtelijk, tijdbesparend en ik zou niet meer anders willen werken. Het biedt efficiëntie en inzicht.”

Bekijk de volledige referentie
Marianne van Dijke
Medewerker binnendienst Toekomst Schoonmaakbedrijven

“We hebben dankzij de software en apps van Nocore al veel bedrijfsprocessen kunnen digitaliseren en verbeteren.”

Bekijk de volledige referentie
Jaimie Fambach
Teamleider Specialisten en Manager Facilitydesk MAS dienstverleners

‘’Dankzij het digitaliseren van werkbonnen besparen we veel tijd waardoor er minder van de marge af wordt gesnoept.’’

Bekijk de volledige referentie
Anita Giesen
Giesen Facilities

”Het werkt erg eenvoudig. Via de portal op de website maak je gemakkelijk het ticket aan en onze medewerkers weten hun weg hierin te vinden.”

Bekijk de volledige referentie
Vorige
Volgende
Energie-efficiëntieklasse D C B A E F G