headerslide

Atik uitzendbureau

05-07-2022

Orhan Parlamis (Atik uitzendbureau) “Nocore Flex geeft ons veel tijdswinst en gebruikersgemak”

Orhan Parlamis, managing director van Atik, was anderhalf jaar geleden op zoek naar een nieuw backoffice-systeem en besloot voor Nocore Flex te kiezen. In dit artikel vertelt hij waarom hij tevreden is over deze beslissing.    

 “Het bedrijf waarbij we eerst onze verloning afnamen werd overgenomen. Hierdoor kwamen we voor de keuze te staan: willen we doorgaan met het huidige systeem of kijken we toch nog even verder? We besloten om van meerdere partijen een demo aan te vragen. Voorwaarde was wel dat er een goede koppeling met Plan4Flex moest zijn, aangezien we hier al onze planning- en urenregistratie mee deden. We hebben uiteindelijk voor Nocore Flex gekozen, omdat er een perfecte, directe koppeling met Plan4Flex is.”

Atik nocore

“Ik vind Nocore Flex prettig en efficiënt werken. Je kunt makkelijk de uren importeren en wij hoeven daardoor veel minder handmatige handelingen uit te voeren. Dit scheelt ongelofelijk veel kostbare tijd. Ook neemt het risico op fouten af. Bij onze vorige aanbieder, werkte dit helaas minder goed met als resultaat dat wij alsnog handmatig de uren moesten toevoegen. Ook zijn we heel tevreden met de signaleringen, die nu een stuk overzichtelijker zijn, bijvoorbeeld voor de faseovergangen. En de facturatiemodule is simpeler en sluit bovendien naadloos aan op ons boekhoudpakket.”

“We zijn dus erg tevreden, want Nocore biedt ons veel tijdwinst en gebruikersgemak. Een klein verbeterpuntje: de rapportages mogen, wat mij betreft, net iets beter en breder uitgewerkt worden. Voor nu hebben wij dit opgelost met een PowerBi Dashboard. Zo missen wij niets. Maar het is natuurlijk altijd mooi als alles in één programma is geïntegreerd.

Ten slotte wil ik kwijt dat het contact met onze consultant van Nocore, Sjors van Orsouw, kunnen bestempelen als perfect. Hij is flexibel, meedenkend en oplossingsgericht. We hebben in korte tijd veel van hem mogen leren. Ook de supportdesk is heel goed. De terugkoppeling is, in vergelijking met onze vorige partner, namelijk erg snel en dat is heel fijn.”

Benieuwd wat de software van Nocore voor uw bedrijf kan betekenen?
Vraag hier gemakkelijk en vrijblijvend en demo aan

Energie-efficiëntieklasse D C B A E F G