headerslide

Giesen Facilities

11-08-2023

Anita Giesen, Giesen Facilities: ”Ik ben erg te spreken over de supportdesk van Nocore!”

Giesen Facilities werkt sinds 2017 met het Nocore ItsClean softwarepakket. Vanuit de wens om te werken met één overzichtelijk ERP-systeem maakten zij uiteindelijk de overstap van AFAS naar het ItsClean pakket.

Supportdesk Nocore: eenvoudig, snel en overzichtelijk

Anita Giesen is vanaf het begin betrokken bij de samenwerking met Nocore. Vooral over de supportdesk spreekt ze haar positieve ervaring uit. Klanten kunnen via het online klantenportaal een ticket inschieten om een incident te melden of een vraag te stellen aan de supportdesk van Nocore. Anita: ”Het werkt erg eenvoudig. Via de portal op de website maak je gemakkelijk het ticket aan en onze medewerkers weten hun weg hierin te vinden.”

Anita vertelt verder: ”Wat ik erg prettig vind is dat deze tickets snel worden opgepakt. Je ontvangt altijd snel een reactie van een supportmedewerker. Daarnaast kun je je ingestuurde tickets terugzien in het systeem, waardoor je het overzicht houdt op de gemelde incidenten en de status daarvan. Nocore heeft dit goed ingericht en is ons hiermee heel goed van dienst!”

Uw partner in schoonmaak en specialistische reiniging

Giesen Facilities is uw facilitaire partner in de regio Limburg, op het gebied van Schoonmaak en Specialistische reiniging. Zij zijn gespecialiseerd in onder andere glasbewassing, vloeronderhoud en gevelreiniging.

Giesen Facilities schoonmaak

Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?

Vraag hier gemakkelijk een demo aan

Energie-efficiëntieklasse D C B A E F G