headerslide

Payroll software voor flexbranche

Payroll software, onmisbaar voor de flexbranche. De flexbranche is namelijk dé branche waar flexibel werken, met wisselende diensten, onregelmatige uren en variabele CAO’s aan de orde van de dag zijn. Het is dan voor u als werkgever een uitdaging om de personeelsadministratie en verloning op orde te houden.

Als er gebruik wordt gemaakt van flexibel personeel, dan is payroll een prettige manier van werken. U bent niet de werkgever maar de opdrachtgever. Daardoor hoeft u zich niet druk te maken om administratieve rompslomp. Bij Nocore adviseren we u graag over de juiste payroll software voor uw organisatie. Met onze jarenlange ervaring in de markt kunnen we u perfect op weg helpen.

Volledig geautomatiseerd

Het voordeel van onze payroll software is dat alle administratieve zaken volledig geautomatiseerd worden. Zo worden uw medewerkers altijd tijdig uitbetaald. Profiteer van schaalvoordelen omdat u gemakkelijk meer mensen in dienst kunt nemen. Onder andere de gehele afhandeling, loonverwerking en facturatie wordt voor u geregeld. U hoeft zich hierover dus geen zorgen meer te maken. Ook werkt u met onze software altijd online. Op die manier kunt u op elke gewenste locatie toegang krijgen tot uw administratie.

De juiste software voor uw payroll activiteiten

Als u gebruik maakt van payrolling staan uw medewerkers op de loonlijst van de payroll organisatie. Hierdoor hoeft u zich niet bezig te houden met juridische administratie, salarisadministratie, sociale premies of pensioenen. Als Nocore zijnde kunnen wij u de juiste software leveren voor uw payroll activiteiten.

Wat zeggen je collega's?

Martijn Woudsma
Finance Manager bij People21

“Steeds weer bewijst Nocore haar partnerschap en bevestigen ze ons dat we de juiste keuze hebben gemaakt. Met dezelfde FTE hebben we 40% meer medewerkers kunnen verlonen.”

Bekijk de volledige referentie
Tom Veldman
People Professionals

“Door de fijne samenwerking met Nocore kunnen wij onze dienstverlening steeds beter en leuker maken. Dat zijn de voordelen van het afnemen van front- én backoffice bij één partij.”

Bekijk de volledige referentie
Bob van der Hoeven
HSU.nl

“Wat ik zo prettig vind aan Nocore Flex is dat we alles in één hebben: planning, uren én facturatie. We hebben nu een gewoon één bedrijf als aanspreekpunt.”

Bekijk de volledige referentie
Erna Wijdenes
Officemanager Wijco Detachering

“Ik durf wel te zeggen dat we dankzij Nocore er met honderd procent op vooruit zijn gegaan met onze verloning. Er is zoveel kennis, zoveel controle in de software gebouwd en dit alles onder één dak.”

Bekijk de volledige referentie
Orhan Parlamis
Managing director van Atik Uitzendbureau

“We hebben uiteindelijk voor Nocore Flex gekozen, omdat er een perfecte, directe koppeling met Plan4Flex is.” Dat geeft ons veel tijdswinst en gebruikersgemak.”

Bekijk de volledige referentie
Dion Jansen
Directeur Kloof Zorgprofessionals

“Voor onze urenregistratie en planning waren we bij Plan4Flex aangesloten en door daar de koppeling met Nocore aan toe te voegen kunnen we een stuk efficiënter werken ”

Bekijk de volledige referentie
Andrew Zwaarts
Mede-oprichter Uitzendbureau 24/7 drive

“De software van Nocore heeft geholpen om als bedrijf te groeien. Het totaalpakket zorgt voor veel minder administratieve rompslop en dus tijdswinst, die we weer kunnen steken in onze kernactiviteiten.”

Bekijk de volledige referentie
José Perik
Directeur Jansen & De Wit

”De samenwerking met Nocore is erg prettig: er is veel aandacht voor goede support en ze hebben veel kennis over de branche. Zij zijn altijd bereikbaar en er wordt direct geacteerd.”

Bekijk de volledige referentie
Johan Smink
Commercieel Manager Prestatie Personeelsdiensten BV

”Een 10 is perfect, dus dat is lastig te geven, maar absoluut een kwalitatief goede en snelle implementatie naar Nocore Flex”

Kelly Schildt
General Manager TempTech Uitzendbureau

“Een welverdiende 9 voor Nocore! Van goed verlonen en factureren tot een naadloze koppeling met Plan4Flex.”

Dennis Klompmakers
Operationeel Manager Mankracht

“Mankracht is nu up and running. In een mum van tijd operationeel en volledig digitaal, met dank aan Nocore.”

Vorige
Volgende
Energie-efficiëntieklasse D C B A E F G