headerslide

Payroll software voor flexbranche

Payroll software, onmisbaar voor de flexbranche. De flexbranche is namelijk d├ę branche waar flexibel werken, met wisselende diensten, onregelmatige uren en variabele CAO’s aan de orde van de dag zijn. Het is dan voor u als werkgever een uitdaging om de personeelsadministratie en verloning op orde te houden.

Als er gebruik wordt gemaakt van flexibel personeel, dan is payroll een prettige manier van werken. U bent niet de werkgever maar de opdrachtgever. Daardoor hoeft u zich niet druk te maken om administratieve rompslomp. Bij Nocore adviseren we u graag over de juiste payroll software voor uw organisatie. Met onze jarenlange ervaring in de markt kunnen we u perfect op weg helpen.

Volledig geautomatiseerd

Het voordeel van onze payroll software is dat alle administratieve zaken volledig geautomatiseerd worden. Zo worden uw medewerkers altijd tijdig uitbetaald. Profiteer van schaalvoordelen omdat u gemakkelijk meer mensen in dienst kunt nemen. Onder andere de gehele afhandeling, loonverwerking en facturatie wordt voor u geregeld. U hoeft zich hierover dus geen zorgen meer te maken. Ook werkt u met onze software altijd online. Op die manier kunt u op elke gewenste locatie toegang krijgen tot uw administratie.

De juiste software voor uw payroll activiteiten

Als u gebruik maakt van payrolling staan uw medewerkers op de loonlijst van de payroll organisatie. Hierdoor hoeft u zich niet bezig te houden met juridische administratie, salarisadministratie, sociale premies of pensioenen. Als Nocore zijnde kunnen wij u de juiste software leveren voor uw payroll activiteiten.

Wat zeggen je collega's?

Energie-effici├źntieklasse D C B A E F G