headerslide

Nocore introduceert het Service kantoor

Nocore levert aan meer dan 450 schoonmaakbedrijven haar softwareoplossing en is hiermee marktleider in de schoonmaakbranche. Klanten kunnen al hun bedrijfsprocessen vergaand automatiseren, waaronder loonverwerking. Steeds meer klanten willen met name de loonverwerking niet meer zelf uitvoeren, maar uitbesteden aan een gespecialiseerde partij.

Het Service kantoor

Nocore heeft een joint venture gevormd met Fairclean. Fairclean is een administratiekantoor uit Rotterdam dat administratieve diensten aanbiedt aan schoonmaakbedrijven. Deze joint venture gaat onder naam van Nocore Fairclean B.V. het Service kantoor van Nocore worden.

Zowel bestaande als nieuwe klanten van Nocore kunnen gebruik maken van het Service kantoor. Het basistarief voor administratieve werkzaamheden bedraagt € 45,00 per uur. Klanten die al een Nocore Software licentie hebben, krijgen een korting.

Hoe werkt het?

Klanten voeren zelf de basisgegevens in, waarna het Service kantoor de administratie overneemt. Het Service kantoor verzorgt de verdere afhandeling, van loonverwerking tot de belastingaangiftes, meldingen aan het pensioenfonds, het berekenen van ziekengeld en het uitvoeren van de facturatie, als hier behoeft aan is. Het Service kantoor verwerkt alle gegevens in de financiële- en projectadministratie. Als u meer administratieve taken wilt laten uitbesteden, waaronder inkoopfacturen of bank boekingen of het verzorgen van periodieke rapportages en/of begeleiding bij belastingcontroles, dan kan Nocore Fairclean u hierbij ook ondersteunen. Vertel mij meer.

Interesse?

Neem dan contact op met ons via info@nocore.nl of bel met: 0413 242050. Wij voorzien u graag van meer informatie.

Wat zeggen je collega's?

Energie-efficiëntieklasse D C B A E F G