headerslide

Nocore ItsClean - Software voor schoonmaakbedrijven en glazenwassers

Vereenvoudig uw bedrijfsprocessen met de Nocore ItsClean software. Met Nocore ItsClean gaat u voor een totaaloplossing, die modulair is opgebouwd en waarmee u in kunt spelen op verschillende vlakken van uw bedrijfsvoering. Denk hierbij aan ondersteuning bij uw operationele en administratieve processen. Van planning via tijdregistratie naar facturering-, salaris- en financiële administratie.

Totaalpakket

De ItsClean software is een front office webtoepassing, waarmee u uw bedrijfsprocessen kunt digitaliseren. Een rayonmanager kan eenvoudig via de app op zijn of haar mobiel of tablet de planning maken, uren registreren en waar nodig vervanging regelen. Daarnaast kunnen via deze portal ook bestellingen en kwaliteitscontroles worden gedaan. Het pakket is geheel in te richten naar uw behoeftes. Alle portals werken integraal samen met de backoffice.

Stukje geschiedenis

In 2005 deed Fredy Verkuijlen, directeur van AaRiverside, een marktonderzoek naar de behoefte van software voor de Schoonmaak- en Glazenwassersbranche. Hij stelde vast dat er behoefte was aan een softwarepakket dat flexibel met haar klanten mee denkt. In 2006 heeft Fredy de knoop doorgehakt en heeft samen met Kees de Goey AaRiverside opgericht.

Het pakket ItsClean is specifiek gemaakt voor en door de Schoonmaak- en Glazenwassersbranche. In samenwerking met de klanten hebben we stap voor stap het pakket gebouwd tot wat er nu staat. Eind 2020 is AaRiverside aangesloten bij de Nocore Group. De bedrijven zijn samen verder gegaan op het gebied van productontwikkeling.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? We vertellen u er graag meer over.

Wat zeggen uw collega's?

Energie-efficiëntieklasse D C B A E F G