headerslide

Nocore ItsClean - Software voor schoonmaakbedrijven en glazenwassers

Vereenvoudig uw bedrijfsprocessen met de Nocore ItsClean software. Met Nocore ItsClean gaat u voor een totaaloplossing, die modulair is opgebouwd en waarmee u in kunt spelen op verschillende vlakken van uw bedrijfsvoering. Denk hierbij aan ondersteuning bij uw operationele en administratieve processen. Van planning via tijdregistratie naar facturering-, salaris- en financiële administratie.

Totaalpakket

De ItsClean software is een front office webtoepassing, waarmee u uw bedrijfsprocessen kunt digitaliseren. Een rayonmanager kan eenvoudig via de app op zijn of haar mobiel of tablet de planning maken, uren registreren en waar nodig vervanging regelen. Daarnaast kunnen via deze portal ook bestellingen en kwaliteitscontroles worden gedaan. Het pakket is geheel in te richten naar uw behoeftes. Alle portals werken integraal samen met de backoffice.

Stukje geschiedenis

In 2005 deed Fredy Verkuijlen, directeur van AaRiverside, een marktonderzoek naar de behoefte van software voor de Schoonmaak- en Glazenwassersbranche. Hij stelde vast dat er behoefte was aan een softwarepakket dat flexibel met haar klanten mee denkt. In 2006 heeft Fredy de knoop doorgehakt en heeft samen met Kees de Goey AaRiverside opgericht.

Het pakket ItsClean is specifiek gemaakt voor en door de Schoonmaak- en Glazenwassersbranche. In samenwerking met de klanten hebben we stap voor stap het pakket gebouwd tot wat er nu staat. Eind 2020 is AaRiverside aangesloten bij de Nocore Group. De bedrijven zijn samen verder gegaan op het gebied van productontwikkeling.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? We vertellen u er graag meer over.

Wat zeggen uw collega's?

Pieter Dokter
Mede-eigenaar FVH Facility

“Nocore gaf FVH Facility structuur en efficiëntie. Een waardevolle keuze voor ons. Andere bedrijven kunnen hier ook van profiteren.”

Bekijk de volledige referentie
Laamia Elyounoussi
Eigenaresse Schone Zaak

“Voor mij is Nocore mijn ‘bijbel’ in schoonmaakbeheer. Het biedt efficiëntie en structuur. Een zegen na handmatige administratie.”

Bekijk de volledige referentie
Wilco de Vries
Directeur Orion

“Dankzij Nocore hebben we nu efficiëntie, inzicht en gemak in onze administratie. Geen discussie meer over salaris en uren.”

Bekijk de volledige referentie
Marije van de Ven
Manager backoffice bij Balans Schoonmaak- en bedrijfsdiensten

“Met Nocore hebben we volledig gedigitaliseerde werkprocessen en één handige administratie. Een totaalproduct dat onze groei ondersteunt.”

Bekijk de volledige referentie
Mark Tham
Directeur van Meijer Multicleaning

“Nocore Facilitair is overzichtelijk, tijdbesparend en ik zou niet meer anders willen werken. Het biedt efficiëntie en inzicht.”

Bekijk de volledige referentie
Marianne van Dijke
Medewerker binnendienst Toekomst Schoonmaakbedrijven

“We hebben dankzij de software en apps van Nocore al veel bedrijfsprocessen kunnen digitaliseren en verbeteren.”

Bekijk de volledige referentie
Jaimie Fambach
Teamleider Specialisten en Manager Facilitydesk MAS dienstverleners

‘’Dankzij het digitaliseren van werkbonnen besparen we veel tijd waardoor er minder van de marge af wordt gesnoept.’’

Bekijk de volledige referentie
Anita Giesen
Giesen Facilities

”Het werkt erg eenvoudig. Via de portal op de website maak je gemakkelijk het ticket aan en onze medewerkers weten hun weg hierin te vinden.”

Bekijk de volledige referentie
Vorige
Volgende
Energie-efficiëntieklasse D C B A E F G