headerslide

Nocore ItsClean - Software voor schoonmaakbedrijven en glazenwassers

Met Nocore ItsClean gaat u voor een totaaloplossing, die modulair is opgebouwd en waardoor er ingespeeld kan worden op verschillende vlakken van uw bedrijfsvoering. Denk hierbij aan ondersteuning bij uw operationele en administratieve processen. Van planning via tijdregistratie naar facturering-, salaris- en financiële administratie.

Om in te spelen op uw behoeftes en mee te gaan met de digitalisering, hebben wij voor de front office web-portals(apps) ontwikkeld. Eén van deze facetten is bijvoorbeeld dat een rayonmanager (voorvrouw/man) vanaf haar mobiel/tablet de planning maakt, de uren registreert en waar nodig vervanging regelt. Daarnaast kunnen via deze portal ook bestellingen en kwaliteit controles gedaan worden. Alle portals werken integraal samen met de backoffice.

Stukje geschiedenis

In 2005 deed Fredy Verkuijlen, directeur van AaRiverside, een marktonderzoek naar de behoefte van software voor de Schoonmaak- en Glazenwassersbranche. Hij stelde vast dat er behoefte was aan een softwarepakket dat flexibel met haar klanten mee denkt. In 2006 heeft Fredy de knoop doorgehakt en heeft samen met Kees de Goey AaRiverside opgericht.

Het pakket ItsClean is specifiek gemaakt voor en door de Schoonmaak- en Glazenwassersbranche. In samenwerking met de klanten hebben we stap voor stap het pakket gebouwd tot wat er nu staat. Eind 2020 is AaRiverside aangesloten bij de Nocore Group. De bedrijven zijn samen verder gegaan op het gebied van productontwikkeling.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? We vertellen u er graag meer over.

Wat zeggen uw collega's?

“Wij hebben gekozen voor ItsClean omdat de geleverde software exact aansluit bij de manier hoe wij een professioneel schoonmaakbedrijf willen organiseren.”


DJM Bedrijfsdiensten

“ItsClean is een programma dat speciaal voor de schoonmaakbranche is ontwikkeld en altijd in ontwikkeling is. Onze wensen en behoeften passen er vaak eenvoudig in.”

Arjan Reerink
Reerink schoonmaak & onderhoud B.V.

“De mensen achter de ItsClean software zijn betrokken mensen met kennis van zaken. Goed bereikbaar en een one stop shop voor ons!”


OSG Facilities B.V.

“Een collega-bedrijf wat al werkte met ItsClean heeft ons kennis laten maken met het systeem. Wij raden het gebruik van ItsClean aan andere schoonmaak- en glazenwassersbedrijven zeker aan!”


All pro

“Al sinds 2010 maken wij gebruik van deze bedrijfssoftware en dat naar volle tevredenheid. Het grootste voordeel voor ons is de custom made programmatuur dankzij intensief overleg en ontwikkeling op maat.”

Tim Both
Schoonmaakbedrijf Both

”Wij maken op dit moment gebruik van ItsClean, ItsTrade en het klanten-en personeelsportaal en de digitale werkbon. Al deze modules dragen bij aan een goede administratie van hoog niveau”


SMO Stratum
Vorige
Volgende
Energie-efficiëntieklasse D C B A E F G