headerslide

Over Nocore

Nocore Group biedt aan meer dan 900 bedrijven uit de flexbranche en schoonmaakbranche een volledig geïntegreerde software-oplossing (ERP). De software automatiseert uw commerciële, operationele en financiële processen, waaronder loonverwerking.

Nocore heeft zich binnen deze branches ontwikkeld tot een gespecialiseerde branche leverancier en mag zich met trots rekenen tot een van de marktleiders in beide branches.

Begeleiding

Samen met onze klant zoeken wij naar de best passende oplossingen. Wij zijn professioneel, persoonlijk én denken mee vanuit onze klant.

Branche kennis

Wij hebben veel kennis in huis en blijven continu nieuwsgierig naar de ontwikkelingen in de branche en bij onze klanten. Deze kennis brengen wij dan ook graag over op onze klanten en verwerken wij in onze software.

Software

Wij blijven continu in beweging, ontwikkelen ons zelf en zoeken naar de inspiratie en innovatie om onze producten en diensten te blijven verbeteren.

Service

Met onze klantenportaal bent u 24 uur per dag in contact met Nocore. Onze gedreven en vriendelijke collega’s met jarenlange ervaring uit de flex- en schoonmaak branche, staan u graag te woord.

Overstappen

Nocore heeft jaren lange ervaring in turn-key implementaties. Daarom leiden wij u graag door de implementatie stappen heen. Meer informatie vindt u op onze overstappagina.

Nocore

Nocore is in 1998 opgericht door Ad Klösters, volledig zelfstandig en gevestigd in Uden. Bij Nocore werken 85 werknemers waarvan het merendeel een achtergrond heeft in schoonmaak- en flexbranche.

Aanvullende service

Aanvullend aan de software heeft Nocore de beschikking over een gespecialiseerd branche service centrum waar klanten tijdelijk of structureel diensten kunnen afnemen zoals loonverwerking. Hiermee zijn klanten verzekerd dat hun primaire processen zoals verloning en facturering altijd doorgang vinden. Tevens organiseert met haar Nocore Academy product- en kennis trainingen waar wet & regelgeving alsmede cao aangelegenheden worden uitgediept. Nocore werkt hierbij intensief samen met de branche organisaties. Sinds kort beschikt Nocore over het Service kantoor als aanvullende dienst voor de schoonmaakbranche.

Software

Nocore heeft in eigen beheer een ERP softwarepakket ontwikkeld voor dienstverlenende bedrijven en is gespecialiseerd naar onder andere Schoonmaakbedrijven en Flex bedrijven (uitzend, detachering, payroll). Met onze software kunnen bedrijven hun volledig bedrijfsproces automatiseren van commercieel tot verloning en facturatie. Met innovatieve producten als webportals en apps wordt het ERP softwarepakket ontsloten naar medewerkers, leveranciers en klanten van onze klanten.

Cloud

De software kan geplaatst worden op de server van onze klanten of men kan werken via de Cloud. Nocore biedt een gegarandeerde beschikbaarheid van minimaal 99,995% over de software voor een vast bedrag per maand.

Nocore als branchepartner

Vanaf haar oprichting hanteert Nocore deze branchestrategie. Afhankelijk van de behoeftes kunnen klanten de samenstelling van de producten en diensten gedurende de contractperiode wijzigen. Binnen de Service Level Agreements (SLA) wordt het niveau en de borging vastgelegd.

Nocore staat hiermee garant voor een optimale ondersteuning op het moment dat onze klanten daar behoefte aan hebben. Hiermee is Nocore uniek op de markt en kunnen wij met recht zeggen dat wij onze klanten optimaal ondersteunen en ontzorgen voor een lage prijs.

 

Ad Klösters
Algemeen directeur Nocore

Onze partners

Energie-efficiëntieklasse D C B A E F G