<

Over Nocore

Nocore Group biedt aan meer dan 900 bedrijven uit de flexbranche en schoonmaakbranche een volledig geïntegreerde software-oplossing (ERP). De software automatiseert uw commerciële, operationele en financiële processen, waaronder loonverwerking.

Nocore heeft zich binnen deze branches ontwikkeld tot een gespecialiseerde branche leverancier en mag zich met trots rekenen tot een van de marktleiders in beide branches.Begeleiding

Met onze klant en met elkaar zoeken wij naar oplossingen op maat indien nodig. We zijn professioneel en persoonlijk en werken samen met de klant aan de beste oplossing.


Branche kennis

We hebben veel kennis en blijven nieuwsgierig naar wat er speelt in de branche en bij onze klanten. Deze kennis brengen wij over op elkaar, op onze klanten en verwerken wij in de software.


software

Uiteraard blijven wij continu in beweging. Wij ontwikkelen onszelf, zoeken de juiste inspiratie en innovatie om onze producten en dienstverlening te verbeteren.


Service

Ons servicedesk centrum is bemand met gedreven en vriendelijke medewerkers. Al deze mensen hebben jarenlange ervaring in de uitzend- en schoonmaak branche.

Nocore

Nocore is in 1998 opgericht door Ad Klösters, volledig zelfstandig en gevestigd in Uden. Bij Nocore werken 75 werknemers waarvan het merendeel een achtergrond heeft in schoonmaak- en flexbranche.

Aanvullende service

Aanvullend aan de software heeft Nocore de beschikking over een gespecialiseerd branche service centrum waar klanten tijdelijk of structureel diensten kunnen afnemen zoals loonverwerking. Hiermee zijn klanten verzekerd dat hun primaire processen zoals verloning en facturering altijd doorgang vinden. Tevens organiseert Nocore product- en kennis trainingen waar wet & regelgeving alsmede cao aangelegenheden worden uitgediept. Nocore werkt hierbij intensief samen met de branche organisaties.

Software

Nocore heeft in eigen beheer een ERP softwarepakket ontwikkeld voor dienstverlenende bedrijven en is gespecialiseerd naar onder andere Schoonmaakbedrijven en Flex bedrijven (uitzend, detachering, payroll). Met de software kunnen bedrijven hun volledig bedrijfsproces automatiseren van commercieel tot verloning en facturatie. Met innovatieve producten als webportals en apps wordt het ERP softwarepakket ontsloten naar medewerkers, leveranciers en klanten van onze klanten.

Cloud

De software kan geplaatst worden op de server van onze klanten of men kan werken via de Cloud, waar men 24 uur per dag 7 dagen per week de beschikking heeft over de software voor een vast bedrag per maand.

Nocore als branchepartner

Vanaf haar oprichting hanteert Nocore deze branchestrategie. Afhankelijk van de behoeftes kunnen klanten de samenstelling van de producten en diensten gedurende de contractperiode wijzigen. Binnen de Service Level Agreements (SLA) wordt het niveau en de borging vastgelegd.

Nocore staat hiermee garant voor een optimale ondersteuning op het moment dat onze klanten daar behoefte aan hebben. Hiermee is Nocore uniek op de markt en kunnen wij met recht zeggen dat wij onze klanten optimaal ondersteunen en ontzorgen voor een lage prijs.

Ad Klösters

Algemeen directeur Nocore

Heeft u nog vragen?

Het kan zijn dat u ondanks de informatie op onze website graag meer informatie wilt. Aarzel dan niet contact op te nemen met ons. Wij helpen u graag verder. 

Top