headerslide

Koppeling Nocore en Plan4Flex

Geef rust aan je backoffice

De voordelen:

 • De meest geavanceerde koppeling met Plan4Flex
 • Efficiënt systeem = enorme tijdswinst. Verloon en factureer een stuk sneller!
 • Alle gegevens direct beschikbaar in Nocore én Plan4Flex
 • Altijd betrouwbare data door ingebouwde controles in de koppeling
 • Data van beide systemen overzichtelijk in één dashboard

De juiste uitzendkrachten, op het juiste moment en op de juiste plek inzetten is dé uitdaging voor uitzendbedrijven in de huidige arbeidsmarkt. Flexibel en efficiënt werken wordt daarom steeds belangrijker. Met de koppeling Plan4Flex en Nocore sta je nooit meer voor verrassingen als er veranderingen plaatsvinden in je personeelsbestand.

Vooral in de uitzendmarkt voor arbeidsmigranten zijn zaken net wat complexer dan andere sectoren in deze branche. Deze sector heeft vanwege seizoenswerk te maken met snelle wisselingen. Daarnaast regel je als uitzendbureau zaken zoals huisvesting en vervoer voor de arbeidsmigranten. Een overzichtelijk en flexibel planningssysteem is dan onmisbaar om je operatie onder controle te houden.

Nocore en Plan4Flex: het beste van twee werelden

Nocore heeft al ruim 10 jaar een koppeling met de geavanceerde planningstool van Plan4Flex om uitzendbureaus optimaal te ondersteunen bij de planning van uitzendkrachten.

Plan4Flex helpt uitzendbedrijven die te maken hebben met ingewikkelde planningsvraagstukken of een sterk wisselende personeelsplanning. Werk, vervoer en huisvesting: alles komt samen in één operationeel systeem voor al je processen. Met de Nocore software verwerk je vervolgens de verloning en facturatie. Zo komt het beste van twee werelden bij elkaar tot één totaalpakket voor uitzendbureaus.

Behaal enorme tijdswinst

Doordat het planningsysteem van Plan4Flex naadloos overloopt in de backoffice software van Nocore heb je het gevoel dat je in één programma werkt. Je automatiseert je volledige bedrijfsproces, zonder dat handmatige ingreep nodig is. Met de volledige en geavanceerde koppeling tussen de twee systemen werk je efficiënt en behaal je enorme tijdwinst, zodat je veel sneller kunt verlonen en factureren.

”Met dit efficiëntere facturatieproces winnen we alleen al vijf dagen.”

Dion Jansen, Directeur
Kloof Zorgprofessionals

”Wij hoeven veel minder handmatige handelingen uit te voeren. Dit scheelt ongelofelijk veel kostbare tijd.”

Orhan Parlamis, Managing Director
Atik Uitzendbureau

Alle gegevens direct beschikbaar in Nocore én Plan4Flex

Voor een intercedent moet software het werk makkelijker, sneller en minder foutgevoelig maken. Als intercedent moet je snel in kunnen spelen op veranderingen. Daarom moet je kunnen vertrouwen op de software.

In de koppeling tussen Nocore en Plan4Flex is daar rekening mee gehouden: de ingevoerde gegevens in het flexibele planningssysteem van Plan4Flex stromen automatisch door naar Nocore en vice versa. Gegevens dubbel invoeren is verleden tijd. Daarnaast worden veranderingen direct gesynchroniseerd en aangepast in beide systemen. Essentiële informatie is dus direct beschikbaar, op ieder gewenst moment.

Altijd betrouwbare data

De koppeling tussen Nocore en Plan4Flex bevat veel controles op de geldende cao-regelingen en rekenregels. De data is dus altijd van goede kwaliteit en betrouwbaar.

 • De uitzending van de medewerker is altijd conform cao door de automatische koppeling met cao-elementen.
 • Onkosten worden gerekend op basis van rekenregels en automatisch doorgevoerd in de verloning en facturatie. Denk aan reiskosten, ET-regeling, huisvestingskosten en bepaalde cao-beloningen.
 • Je krijgt automatisch een melding als ingevoerde gegevens niet rijmen met de gegevens in het systeem.

Afspraak = afspraak

Als je samenwerkt met Nocore weet je waar je aan toe bent. Bij de overstap naar onze software wordt je goed begeleid door een consultant.

 • Je hebt één aanspreekpunt gedurende het proces die altijd voor je klaarstaat.
 • De implementatie passen we aan op het niveau van je werknemers die met de software gaan werken. Hebben zij één of meerdere trainingen nodig? De consultant komt op locatie met een op maat gemaakt trainingspakket.
 • Bij livegang zorgen we voor een goede overdracht naar onze supportdesk waar je altijd terecht kunt met vragen.

Data van beide systemen overzichtelijk in één dashboard

Breng alle gegevens uit Plan4Flex en het Nocore systeem bij elkaar in een overzichtelijk dashboard met Business Intelligence. Zo heb je altijd en overal accurate gegevens bij de hand over jouw organisatie en uitzendkrachten.

Met de tool haal je essentiële informatie uit beide systemen. Helemaal naar wens in te richten. Zo heb je bijvoorbeeld snel inzicht in de ureninzet van medewerkers, kosten en marges. Daarnaast zie je in één overzicht in hoeverre de planning is gevuld en of de huisvestiging en reiskosten voor medewerkers is geregeld.

Door datagestuurd te werken speel je snel in op veranderingen, heb je je zaakjes op orde en zet je je personeel in daar waar nodig. Dit leidt tot een verbeterde personeelsbezetting, verhoogde productiviteit en tevredenheid van medewerkers. Ook kun je je klanten beter voorzien van een advies

Continu doorontwikkelen

Nocore en e-Wings ICT (het bedrijf achter Plan4Flex) werken al sinds 2012 samen aan de beste software voor de uitzendbranche. Omdat we ons allebei richten op bedrijven die werken met arbeidsmigranten, weten we wat er in de markt speelt en waar behoefte aan is. De lijntjes zijn kort: programmeurs van Plan4Flex en Nocore hebben rechtstreeks contact. Samen stellen we ontwikkelplannen op. En ieder jaar wordt de koppeling intensiever en uitgebreider.

 Meer weten over de koppeling tussen Nocore en Plan4Flex? Bekijk dan onderstaande video:

Energie-efficiëntieklasse D C B A E F G