Nocore Flex

Nocore Flex biedt de flexmarkt (uitzenders, detacheerders en payrollers) een administratief ondersteunend softwaresysteem en aanvullende diensten.

 
Nocore

 

Vraag demo aan

Software voor de flexbranche

Nocore Flex biedt de flexmarkt (uitzenders, detacheerders en payrollers) een administratief ondersteunend softwaresysteem en aanvullende diensten. Lees meer over onze uitzendsoftware.

Nocore Flex Workflow
Hieronder kunt u alvast een handige module overzicht bekijken van de workflow binnen ons software systeem.Enkele modules

 • Vacatures, CV’s en sollicitaties vastleggen
 • Matching van uw sollicitanten met openstaande vacatures
 • ABU en NBBU CAO Fasetelling en Pensioen signaleringen
 • Automatische CAO (ABU en NBBU) en wetgeving updates
 • Job’s en plaatsingen beheren
 • Diverse koppelingen zoals Zorg & Zekerheid en Holland Zorg
 • Urenregistratie
 • Facturatie
 • Verloning en salarisadministratie
 • Financiële administratie & Boekhouding
 • Taken en notities
 • ZZP Facturatie


Vraag een demo aan Nocore Online

Met Nocore Online heeft u alles wat nodig is in één geïntegreerd online pakket. Wij bieden voor HRM en CRM specifieke oplossingen voor uw branche. Nooit meer dubbel gegevens invoeren. U heeft uw urenregistratie en inschrijving van medewerkers in één handig programma, zo maakt u geen fouten meer door dubbele invoer. Werk er overal online mee, ook op uw mobiel. Daardoor wint u tijd om uw eigen klanten nog beter te bedienen.

Nocore Online is een integraal systeem van front-, mid- en backoffice, urenregistratie, website integratie, planning, verloning- en financiële informatie. Dit alles plaats-, tijds en device onafhankelijk.

In Nocore Online beschikken al uw medewerkers, sollicitanten en klanten over een eigen inlog op uw portaal. Klanten kunnen direct, zonder tussenkomst van intermediairs, gebruik maken van Nocore Online. Daarnaast is het mogelijk om via de portalen door middel van een stappenplan automatisch uitzend- en payrollcontracten aan te maken welke direct digitaal ondertekend kunnen worden. Nocore Online voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van compliancy, privacy en informatiebeveiliging.

De eigen online werkplek inclusief al uw gegevens en bedrijfsapplicaties bevindt zich daar waar u wilt: op kantoor, onderweg of snel nog even thuis. En dat vanaf elk apparaat, zoals een laptop, tablet, smartphone, of desktop computer; het kan allemaal. Na inloggen op uw eigen homepage, heeft u toegang tot uw portaal, medewerkers, opdrachtgevers en uw projecten. Met Nocore Online kunt u plaats en tijd onafhankelijk werken. Hiermee creëert u meer flexibiliteit, productiviteit en kostenbesparing voor uw medewerkers en organisatie.

Kortom, met Nocore Online bent u klaar om te groeien!

Implementatie

Middels een Turn Key implementatie, zorgen wij voor een snelle en efficiënte implementatie waarbij uw organisatie minimaal wordt belast. Na een zorgvuldig intake gesprek richten wij op basis van onze branche ervaring het software pakket volledig naar uw wensen in. Wanneer de data is geconverteerd is het nieuwe systeem klaar voor gebruik. Met een korte maar intensieve training worden uw medewerkers getraind in het gebruik van de software, waarna men aan de slag kan.

Vraag een demo aan!

Na de implementatie

Onze binnendienst staat tijdens kantooruren klaar voor vragen en ondersteuning en middels een uitgebreide werkinstructie en korte online instructiefilms (E-Learning) worden gebruikers maximaal ondersteund. U kunt altijd terug vallen op onze service afdeling. Deze afdeling verzorgt voor u, bij calamiteiten, tijdelijk of structureel de loonverwerking en facturering waardoor uw primaire processen altijd doorgang vinden. Uw continuïteit is dus altijd gegarandeerd. Na de implementatie kunnen klanten onbeperkt gebruik maken van de online instructiefilms en het trainingsprogramma. Het trainingsprogramma bestaat uit product-, kennis-, workflow trainingen en workshops.

Trainingen

Bij de product-, kennis-, workflow trainingen worden gebruikers getraind in het gebruik van de software. Om een goede interactie te krijgen met de gebruikers worden er maximaal 10 deelnemers toegelaten op de training. Zo leert Nocore ook van haar gebruikers en kunnen wij goede ideeën meenemen in de verdere ontwikkeling van onze software. Onze gebruikers hebben hier direct invloed op.

Nocore Cloud

ICT hoort het leven makkelijker te maken, zodat u kunt werken op een manier die volledig bij u past. Nocore Cloud zorgt ervoor dat u zich volledig kunt focussen op uw primaire business en dat de applicaties u optimaal daarbij faciliteren. Met de Cloud diensten van Nocore zijn al uw belangrijke bestanden veilig opgeslagen, bent u beschermd tegen de meeste bedreigingen, waaronder ransomware en is uw data, conform de AVG wetgeving, beschermd. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw internetveiligheid en kunt u zich volledig richten op uw bedrijfsdoelstellingen.

De voordelen van Nocore Cloud voor u op een rijtje:

- Nocore biedt een gegarandeerde beschikbaarheid van minimaal 99,995%;
- U bent beschermd tegen de meeste bedreigingen;
- Het Supportteam van Nocore cloud bestaat uit ICT- en branche specialisten;
- Uw bestanden, gegevens én back ups staan veilig opgeslagen in de datacenter van KPN op de High Tech campus in Eindhoven;
- Nocore beschikt over de ISO-9001 en ISO-27001 certificaten..

Nocore

Wat zeggen je collega's?

undefined
Top