headerslide

HSU.nl

07-12-2022

Bob van der Hoeven (directeur HSU.nl): “Nocore Flex staat als een huis”

HSU.nl, payroll- en uitzendbureau en zzp-dienstverlenend en backofficebedrijf, ontstond bijna 23 jaar geleden op de zolderkamer van Bob van der Hoeven. Destijds richtte hij zich vooral op payroll in de horeca, maar in de loop der tijd verbreedde het bedrijf zijn diensten naar verschillende sectoren én kwam er een mededirecteur bij. Zes jaar geleden sloeg het noodlot toe bij de softwareleverancier van HSU.nl, waardoor Van der Hoeven genoodzaakt was te switchen.

Van der Hoeven maakte tot die tijd naar tevredenheid gebruik van Uitzendmaster, maar de eigenaar werd zes jaar geleden plotseling terminaal ziek. Een grote schok voor niet alleen de naasten van de directeur, maar ook voor alle klanten die hierdoor in korte tijd van aanbieder moesten veranderen. “We hebben uiteraard met meerdere partijen om de tafel gezeten”, vertelt Van der Hoeven. “Maar Nocore zou Uitzendmaster overnemen en mededirecteur Sév Smits kon ons op persoonlijke titel garanderen dat we in drie maanden gemigreerd zouden zijn. Niet iedereen maakt dit soort beloftes en we hadden er meteen een goed gevoel bij, dus we besloten ervoor te gaan. Nocore heeft vervolgens keihard gewerkt om alles over te krijgen. En dat is probleemloos gelukt.”Ontwerp zonder titel 15

Goed totaalpakket
Volgens hem zijn er andere softwarepartijen in de markt, maar die bieden dan vaak alleen een onderdeel aan van wat Van der Hoeven nodig heeft voor zijn gehele bedrijfsvoering. Nu heeft het bedrijf een efficiënt werkend totaalpakket dat gemak en overzicht geeft, tijd bespaart en toekomst biedt.
“Wat ik zo prettig vind aan Nocore Flex is dat we alles in één hebben: zowel de planning als de uren én de facturatie. Dat is makkelijk, omdat er geen koppelingen nodig zijn tussen programma’s van verschillende aanbieders. Bovendien zouden we dan steeds naar meerdere helpdesks moeten bellen, nu hebben we als bedrijf gewoon één aanspreekpunt. En dat scheelt een hoop tijd.” Naar zijn mening is het ook prettig dat er volop wordt doorontwikkeld bij Nocore. “Ze zijn continu in ontwikkeling. Ik heb laatst de nieuwe strategie gelezen en bekeken wat er allemaal aankomt, en dat ziet er goed uit. Als Nocore iets ontwikkelt, dan word ik altijd heel hebberig en kan het me eerlijk gezegd niet snel genoeg gaan.” Van der Hoeven denkt hierbij alvast aan de voordelen in efficiënt werken die de nieuwe ontwikkelingen met zich meebrengen.

De combinatie van zakelijke efficiency en persoonlijk contact
Omdat Van der Hoeven in korte tijd intensief heeft samengewerkt met Nocore is er een goede band ontstaan. “Ik ga regelmatig bij hun kantoor in Uden langs. Ik ken de meeste medewerkers persoonlijk en ik vind het leuk om bij de nieuwe namen een gezicht te zien.” Inmiddels gebruikt HSU.nl ook Nocore Online en draaien ze volledig in de Cloud op Nocore Azure.
Van der Hoeven zegt dat hij meer dan tevreden is de pakketten die hij gebruikt. “Het is voor mij vooral de combinatie van dit allemaal samen wat het ‘m doet. Dat je goed wordt geholpen bij de supportdesk, dat iemand bij wijze van spreken meteen naar mij toe komt gereden als er een probleem is en het totaalpakket van Nocore Flex dat over de hele linie gewoon goed in elkaar zit. We hebben meer dan 10.000 dossiers en zijn dus een ‘grootgebruiker’ van het systeem. Gelukkig is het een stabiel programma, dat onze groei kan bijhouden. Het staat gewoon als een huis.”

Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?

Vraag hier gemakkelijk een demo aan.

Energie-efficiëntieklasse D C B A E F G