headerslide
scroll verder

Uw partner in arbeidsmigratie

Ervaren specialist

Al 25 jaar ondersteunen we uitzendbureaus met arbeidsmigranten bij het automatiseren van hun backoffice. Deze kennis over de arbeidsmigrantensector brengen we dagelijks over op onze klanten en is verwerkt in onze software.

Betrokken bij cao-ontwikkelingen

Als actieve deelnemer in cao-ontwikkelingen samen met leidende organisaties als ABU en NBBU, zetten we ons in voor belangen van uitzendbureaus. De nieuwe cao-veranderingen en wetgeving verwerken wij direct in onze software.

Beste koppeling met Plan4Flex

Wij hebben al meer dan 10 jaar een koppeling met de planningstool van Plan4Flex. De gegevens van arbeidsmigranten zijn hierin volledig gedigitaliseerd, waarbij de cao-richtlijnen en rekenregels automatisch worden verwerkt in de verloning en facturatie. Een totaalpakket dus!

Gecertificeerd personeel

Onze medewerkers zijn in bezit van het Artra/SEU-diploma. Zij hebben de kennis over relevante wetten, regelgeving en praktische zaken die nodig zijn om effectief te kunnen werken in de uitzendbranche. Zo brengen zij essentiële kennis naar uw organisatie.

 

 

Onze diensten - voor uitzendbureaus met arbeidsmigranten

Met onze diensten zorgen we ervoor dat jullie altijd aan de goede kant van de wet staan, we zorgen voor de juiste naleving van de wet- en regelgeving. Door onze geavanceerde koppeling met Plan4Flex kunt u gemakkelijk plannen, uw huisvesting en vervoer registreren en vervolgens op de juiste manier verlonen.

Wet- en regelgeving

Naleving van wet- en regelgeving is essentieel voor uitzendbureaus om succesvol te opereren. Wij geven u een deskundig advies over deze regelingen, welke u vervolgens kunt toepassen en verwerken met onze software. Dit gaat onder andere om de volgende regelingen:

 • ET-regeling
 • Inkomensgarantie
 • Wet- aanpak Schijnconstructies (WAS)
 • Toelatingsstelsel (vanaf 1 januari 2026)

“Plan4Flex en Nocore sloten het beste aan bij onze wensen en eisen. Ze hadden een goede propositie voor hun samenwerking. En we hebben nu één systeem voor de frontend en één voor de backend: het beste van twee werelden!”

Planningssoftware voor arbeidsmigranten

Door seizoenswerk en tijdelijke beschikbaarheid van arbeidsmigranten is de personeelsplanning vaak complex. Nocore heeft de meest geavanceerde koppeling met de planningssoftware van Plan4Flex, waardoor u niet alleen een efficiënte planning en organisatie van werk, huisvesting, vervoer, en materialen kunt realiseren, maar ook een automatische integratie van cao-elementen en rekenregels in de verloning en facturatie. Dit alles is ondergebracht in één operationeel systeem.

Meer informatie over onze koppeling met Plan4Flex leest u hier.

”Wij hoeven veel minder handmatige handelingen uit te voeren. Dit scheelt ongelofelijk veel kostbare tijd.”

Orhan Parlamis, Managing Director
Atik Uitzendbureau

Ondersteuning bij complexe wet- en regelgeving arbeidsmigrantensector

Uitzendbureaus met arbeidsmigranten spelen een cruciale rol in het faciliteren van hun uitzendkrachten. Jullie dragen de verantwoordelijkheid om te voldoen aan de geldende regelgeving. De complexiteit van nieuwe wetten kan onzekerheid met zich meebrengen over compliance. Nocore’s software automatiseert de naleving van deze regelgeving, dit stelt jullie in staat om deze complexe regelgeving moeiteloos na te leven.

Wij bieden ondersteuning voor de volgende regelingen:

ET-regeling

De ET-regeling is een fiscale regeling voor buitenlandse werknemers die tijdelijk in Nederland werken. Met deze regeling hebben werknemers een belastingvrijstelling voor extra kosten die zij maken doordat zij in Nederland werken, zoals reis- en verblijfskosten.

 • Optimale en automatische toepassing van uitruilmogelijkheden in onze software
 • Dit faciliteren we onder andere in de geavanceerde koppeling met Plan4Flex.

 

Inkomensgarantie

De inkomensgarantie zorgt ervoor dat buitenlandse uitzendkrachten of arbeidsmigranten die voor het eerst in Nederland komen werken gegarandeerd een eerlijk salaris ontvangen.

 • Direct geïmplementeerd in onze software.
 • U kunt dit berekenen en eventueel automatisch toepassen.

Wet Aanpak Schijnconstructie

Deze wet voorkomt dat werknemers (en daarmee dus ook arbeidsmigranten in dienst van een Nederlands uitzendbureau) minder betaald krijgen dan waar zij recht op hebben. Naast bescherming op onderbetaling voor arbeidsmigranten wordt hiermee ook de concurrentie tussen uitzendbureaus eerlijker.

 • Wettelijk verplichte en toegestane inhoudingen op het Wettelijk Minimum Loon (WML) zijn automatisch doorgevoerd in de Nocore software.

Toelatingsstelsel uitzendbureaus

Vanaf 1 januari 2026 geldt een nieuw toelatingsstelsel voor uitzendbureaus. Zij moeten dan aan bepaalde voorwaarden voldoen om te mogen opereren in de markt, zoals financiële zekerheid aantonen met betaling van een waarborgsom, een VOG indienen, het juiste uurloon betalen en aantonen dat zij netjes het loon betalen en belasting afdragen. Dit verbetert de positie van (buitenlandse) uitzendkrachten en zorgt voor een gelijk speelveld voor uitzendbureaus.

 • Met automatisch ingebouwde regels in ons softwarepakket ondersteunen wij uitzendbureaus in naleving van de gestelde eisen binnen het toelatingsstelsel.

Planningssoftware voor uitzendbedrijven met arbeidsmigranten

Nocore heeft al ruim 10 jaar een koppeling met de geavanceerde planningstool van Plan4Flex om uitzendbureaus optimaal te ondersteunen bij de planning van arbeidsmigranten in Nederland. Speciaal ingericht voor ondersteuning bij ingewikkelde planningsvraagstukken. De planning van werk, vervoer, huisvesting en materialen: alles komt samen in één operationeel systeem voor al uw processen. Met de Nocore software verwerkt u vervolgens de verloning en facturatie. Zo komt het beste van twee werelden bij elkaar tot één totaalpakket voor uitzendbureaus.

 • Volledige planning van arbeidsmigranten geautomatiseerd
 • Behaal enorme tijdswinst door naadloze koppeling tussen de planningstool en backoffice software
 • Automatische toepassing van geldende cao-regelingen en rekenregels

Lees meer over onze samenwerking met Plan4Flex via onderstaande knop.

Huisvesting voor arbeidsmigranten

Uitzendbureaus voor arbeidsmigranten zijn vaak verantwoordelijk voor het regelen van passende huisvesting voor hun medewerkers. De huisplaatsing van arbeidsmigranten regelt u eenvoudig met Plan4Flex. De kosten of inhoudingen van de huisvesting waar uw uitzendkracht verblijft wordt vervolgens verwerkt in de Nocore software.

Wat biedt Nocore?

Geautomatiseerde inhoudingen

De kosten voor huisvesting houdt u in op het loon van uw arbeidsmigranten. Met de koppeling tussen Plan4Flex en Nocore regelt u dit automatisch.

 • De inhoudingen voor huisvesting kunt u per maand, week, of zelf op dagniveau aangeven in de planningstool.
 • Ook verhuizingen worden automatisch meegenomen.
 • Uitzendbedrijven met SNF-certificering mogen maximaal 25% inhouden op het Wettelijk Minimumloon. Uitzendbureaus zonder SNF-keurmerk kunnen dit niet. Deze regels passen we automatisch toe in onze software, voor een correcte inhouding op het loon van de arbeidsmigrant.

Optimale toepassing van uitruilmogelijkheden

Wanneer een arbeidsmigrant op het moment van werken in Nederland, in twee landen woningen aanhoudt én daardoor dubbele lasten heeft, mag de werkgever de kosten van huisvesting inhouden op het loon. In onze software zorgen we voor een correcte toepassing van de ET-uitruil.

 • Grondslag van de ET-regeling wordt automatisch doorgestuurd van Plan4Flex naar de verloningssoftware van Nocore.
 • Gegarandeerd het juiste netto- en brutoloon voor uw uitzendkrachten.

Wat zeggen onze tevreden klanten?

Martijn Woudsma
Finance Manager bij People21

“Steeds weer bewijst Nocore haar partnerschap en bevestigen ze ons dat we de juiste keuze hebben gemaakt. Met dezelfde FTE hebben we 40% meer medewerkers kunnen verlonen.”

Bekijk de volledige referentie
Tom Veldman
People Professionals

“Door de fijne samenwerking met Nocore kunnen wij onze dienstverlening steeds beter en leuker maken. Dat zijn de voordelen van het afnemen van front- én backoffice bij één partij.”

Bekijk de volledige referentie
Bob van der Hoeven
HSU.nl

“Wat ik zo prettig vind aan Nocore Flex is dat we alles in één hebben: planning, uren én facturatie. We hebben nu een gewoon één bedrijf als aanspreekpunt.”

Bekijk de volledige referentie
Erna Wijdenes
Officemanager Wijco Detachering

“Ik durf wel te zeggen dat we dankzij Nocore er met honderd procent op vooruit zijn gegaan met onze verloning. Er is zoveel kennis, zoveel controle in de software gebouwd en dit alles onder één dak.”

Bekijk de volledige referentie
Orhan Parlamis
Managing director van Atik Uitzendbureau

“We hebben uiteindelijk voor Nocore Flex gekozen, omdat er een perfecte, directe koppeling met Plan4Flex is.” Dat geeft ons veel tijdswinst en gebruikersgemak.”

Bekijk de volledige referentie
Dion Jansen
Directeur Kloof Zorgprofessionals

“Voor onze urenregistratie en planning waren we bij Plan4Flex aangesloten en door daar de koppeling met Nocore aan toe te voegen kunnen we een stuk efficiënter werken ”

Bekijk de volledige referentie
Andrew Zwaarts
Mede-oprichter Uitzendbureau 24/7 drive

“De software van Nocore heeft geholpen om als bedrijf te groeien. Het totaalpakket zorgt voor veel minder administratieve rompslop en dus tijdswinst, die we weer kunnen steken in onze kernactiviteiten.”

Bekijk de volledige referentie
José Perik
Directeur Jansen & De Wit

”De samenwerking met Nocore is erg prettig: er is veel aandacht voor goede support en ze hebben veel kennis over de branche. Zij zijn altijd bereikbaar en er wordt direct geacteerd.”

Bekijk de volledige referentie
Johan Smink
Commercieel Manager Prestatie Personeelsdiensten BV

”Een 10 is perfect, dus dat is lastig te geven, maar absoluut een kwalitatief goede en snelle implementatie naar Nocore Flex”

Kelly Schildt
General Manager TempTech Uitzendbureau

“Een welverdiende 9 voor Nocore! Van goed verlonen en factureren tot een naadloze koppeling met Plan4Flex.”

Dennis Klompmakers
Operationeel Manager Mankracht

“Mankracht is nu up and running. In een mum van tijd operationeel en volledig digitaal, met dank aan Nocore.”

Vorige
Volgende

Overstappen zonder zorgen

We begrijpen dat overstappen naar nieuwe uitzendsoftware een grote stap is. Wij zorgen voor een zorgeloze transitie. Onze benadering is gebaseerd op transparantie en deskundigheid. We zijn duidelijk, eerlijk en geven advies aan uitzendbureaus met arbeidsmigranten.

Directe en persoonlijke aanpak

Uw behoeften staan centraal. Ons team biedt gepersonaliseerde ondersteuning en deskundige begeleiding gedurende het gehele proces. Wij geloven in een directe en persoonlijke aanpak.

Begeleiding door het gehele proces

Van het eerste gesprek tot de volledige implementatie, wij zorgen ervoor dat u altijd op de hoogte bent van wat er gebeurt en wat de volgende stappen zijn. Ons stap-voor-stap implementatieproces en duidelijke roadmap zorgen voor een naadloze overgang.

Support na overstap

Onze hulp stopt niet na de implementatie. Ons ervaren supportteam staat klaar om u te ondersteunen en te zorgen dat u het maximale uit onze software haalt.

Wat kan Nocore voor u betekenen?

Nocore is uw partner in softwareoplossingen voor uitzendbureaus voor arbeidsmigranten. Met onze geavanceerde software en koppelingen kunt u:

 • Efficiënter plannen en beheren van uw personeelsbestand
 • Naleving van wet- en regelgeving waarborgen
 • Inzicht krijgen in en controle behouden over uw operationele processen
 • Uw dienstverlening verbeteren en concurrentievoordeel behalen in de uitzendmarkt

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze softwareoplossingen en hoe we u kunnen ondersteunen bij het succesvol runnen van uw uitzendbureau voor arbeidsmigranten.

Energie-efficiëntieklasse D C B A E F G