headerslide

Uitzendbureau 24/7 drive tekent voor 3 jaar bij!

16-01-2023

Uitzendbureau 24/7 drive tekent voor 3 jaar bij!

 

24/7 drive gaat een contractverlening aan voor 3 jaar met Nocore. Dit werd bescheiden gevierd tijdens een ondertekenmoment op het hoofdkantoor in Son.

In 2006 werd het internationale uitzendbureau voor transport en logistiek opgericht door Mark Ooiman en Andrew Zwaarts. 24/7 drive is gespecialiseerd in het werven, selecteren, uitzenden en opleiden van vrachtwagenchauffeurs met rijbewijs C/CE. Daarnaast kennen zij de weg in de logistieke wereld en zijn ze actief in het werven, selecteren en uitzenden van logistiek medewerkers. Sinds de oprichting brengt het bedrijf werknemers en werkgevers in de transport en logistieke wereld bij elkaar.

Gebruik Nocore Flex software

Vanaf het begin maken zij al gebruik van Nocore software speciaal voor de flexbranche. Met Nocore Online heeft het uitzendbureau heel het uitzendproces gedigitaliseerd, van kandidaten selecteren en digitaal inschrijven, tot digitale urenverwerking en de verloning en facturatie. Ook werkten zij meteen vanuit de Cloud. Zo staat alle data beschermt opgeslagen en zijn gegevens beschikbaar op ieder gewenst moment.

Enorme groei

Het bedrijf is door de jaren heen enorm gegroeid. Sinds september 2022 zijn de uitzendbureaus 24/7 Chauffeursdiensten en 1ToDrive gefuseerd en gingen vanaf toen verder onder de naam 24/7 drive.  Inmiddels zijn zij naar eigen zeggen de grootse speler in Nederland en België. Daarnaast is het uitzendbureau actief in een groot deel van Duitsland en Oost-Europa: Polen, Roemenië, Litouwen en Bulgarije.

Andrew Zwaarts, mede-oprichter 24/7 drive: ‘’De Nocore software heeft geholpen om als bedrijf te groeien. Het totaalpakket zorgt voor veel minder administratieve rompslop en dus tijdswinst, die we weer kunnen steken in onze kernactiviteiten. Ook biedt het systeem overzicht. We hebben immers veel verschillende vestigingen en onze medewerkers zijn 24/7 aan het werk en op de weg. Doordat iedereen in kan loggen in zijn/haar eigen online omgeving, op ieder moment en op ieder mobile device, zijn de gegevens van onze medewerkers, klanten en uitzendkrachten altijd accuraat en up-to-date.’’

Ook interesse in een samenwerking met Nocore, of wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Energie-efficiëntieklasse D C B A E F G