headerslide

Kloof Zorgprofessionals

27-07-2022

Dion Jansen (directeur Kloof Zorgprofessionals): “Nocore denkt mee in oplossingen”

Kloof Zorgprofessionals is een uitzendbureau voor verpleegkundigen en groepsbegeleiders om roostertekorten in de zorg op te lossen. In 2020 besloot algemeen directeur Dion Jansen over te stappen op een online verloningssysteem. In dit artikel vertelt hij hoe hij bij Nocore is uitgekomen en wat de overstap hem oplevert.

 “We waren al bij Plan4Flex aangesloten voor onze urenregistratie en planning en wilden graag over op een online verloningssysteem, zodat we met deze handeling een stuk efficiënter zouden kunnen werken. Hiervoor was het handig om een partij te vinden die goed met Plan4Flex kon koppelen. In eerste instantie waren we met een ander bedrijf in zee gegaan, maar deze koppeling kwam na een jaar nog steeds niet van de grond. Plan4Flex wees ons vervolgens op Nocore. En daar zijn we nog steeds heel blij mee, want de koppeling werkt erg goed en ook zijn we erg tevreden over Nocore Flex.”

Ontwerp zonder titel 24

De eerste indruk
“Om Nocore Flex goed bij ons te implementeren kwam eerst Nocore-consultant Sjors van Orsouw langs die ons duidelijke uitleg gaf over het gebruik van het programma. De implementatie verliep vervolgens vlot en daarna konden we ermee aan de slag. Facturen in de zorg zijn best ingewikkeld, omdat ze veel branche specifieke details bevatten en de GGZ CAO een uitgebreide onregelmatigheid toeslag (ORT) kent. Voordat we met Nocore werkten, moesten we onze facturen altijd handmatig opstellen en dit nam ontzettend veel tijd in beslag. In Nocore Flex gaat dit geautomatiseerd, waarmee we met dit efficiëntere facturatieproces alleen al vijf dagen winnen.”

Heldere service
“Nocore is een heel toegankelijk bedrijf. De supportdesk werkt goed en snel. Als je een vraag online stelt en je zet die op ‘niet urgent’ krijg je alsnog binnen een dag reactie. Is je vraag wél urgent dan heb je al binnen een kwartier met iemand contact. Ik vind het een behulpzame organisatie, ze denken echt met je mee in oplossingen. Een voorbeeld is het aftoppen van de ORT. Wij wilden dit graag invoeren, maar dat bleek niet eenvoudig. Zonder enige moeite kwam de supportdesk, in samenspraak met de consultant, met een oplossing. Deze oplossing werd bovendien meteen door Nocore in het systeem verwerkt. Een volgende verloning zal voor ons daardoor nu zeker helemaal moeiteloos verlopen.”

Ontwerp zonder titel 28

Tijdswinst, efficiency en groei
“Stel dat Nocore er morgen mee ophoudt, dan ga ik de tijdswinst en efficiency erg missen. Er zijn natuurlijk andere aanbieders, maar dit pakket past goed bij de grootte van ons bedrijf en ook betaal ik niet voor allerlei functionaliteiten die ik met mijn zorguitzendbureau toch niet gebruik. Als uitzendbureau begin je klein, maar het kan snel gaan en voor je het weet heb je al een middelgroot bedrijf. Het is fijn dat de werkprocessen dan met je kunnen meegroeien. En dat hebben wij bij Nocore Flex zeker gevonden.”

Benieuwd wat de software van Nocore voor uw bedrijf kan betekenen?
Vraag hier gemakkelijk en vrijblijvend en demo aan

Energie-efficiëntieklasse D C B A E F G