headerslide

Nocore ItsClean moduleoverzicht

Dankzij de modulaire opzet van ons softwarepakket bieden wij de mogelijkheid om klein te beginnen. Zo kunt u beginnen met een pakket zonder eindeloos veel onnodige functies, waardoor de gebruiksvriendelijkheid en het overzicht wordt verbeterd.

Geheel ingericht op uw behoeftes

In een adviesgesprek met een van onze accountmanagers worden alle wensen en processen van uw bedrijf in kaart gebracht. Hier rolt een passend advies uit met een overzicht van welke modules een meerwaarde bieden voor uw bedrijfsvoering.

 

Meegroeien met uw bedrijf

Onze software kan vervolgens met uw bedrijf meegroeien. Dit houdt in dat we zonder uitgebreide implementatie modules kunnen toevoegen die vrijwel meteen te gebruiken zijn. Dat zorgt ervoor dat u lekker door kunt blijven werken, óók wanneer uw bedrijf groeit in bijvoorbeeld personeel of meer voorraad en processen meer gestroomlijnd moeten gaan lopen. Daarmee is de software geschikt voor zowel starters als multinationals.

Om hier een goed beeld van te krijgen, hebben we een overzicht van al deze modules hieronder gezet.
Natuurlijk kunnen we dit ook uit komen leggen in een kennismakingsgesprek met een van onze accountmanagers waarbij we graag een demo geven.

De modules

AaSalaris

Via de Salariskalender van AaSalaris kunnen de werknemers per periode (maand/4 weken) worden verloond.

AaRelatie

Met de AaRelatie module van Nocore ItsClean beheert u gemakkelijk alles wat met uw relaties te maken heeft.

AaFinancieel

De AaFinancieel module betreft een basissysteem voor de debiteuren-, crediteuren- en grootboekadministratie met standaardfuncties.

AaWorkflow

AaWorkflow is het procesmanagementsysteem van Nocore ItsClean.

Nocore ItsClean

Dé software voor schoonmakers, glazenwassers en gevelreinigers.

ItsTrade

Met de ItsTrade module van Nocore ItsClean haalt u een handelsmodule in huis die eenvoudig in gebruik is voor al uw gebruiksartikelen.

Energie-efficiëntieklasse D C B A E F G