headerslide

ItsClean - AaRelatie module

In de AaRelatie module van Nocore ItsClean kunt u al uw relaties beheren. Niet alleen uw klanten (zowel particulieren als bedrijven), maar ook uw leveranciers, prospects, suspects en de contactpersonen. In de ItsClean AaRelatie module is een volledig documentenarchief aanwezig. Alle documenten die in het systeem worden aangemaakt, worden bij de betreffende relatie opgeslagen. Alle andere communicatie (zoals binnenkomende post) kan worden toegevoegd. Mailings en andere commerciële campagnes kunnen begeleid worden met het uitgebreide mailingsysteem.

Met de AaRelatie module kunt u onder andere:

 • Al uw relaties beheren
 • Onderlinge relaties vastleggen (nevenvestigingen, contactpersonen, werkadressen)
 • Contacten en notities vastleggen
 • Acties vastleggen en opvolgen
 • Een compleet electronisch archief onderhouden
 • Documenten en afbeeldingen uploaden
 • Mailings (commerciële campagnes) verzorgen

Relatiebeheer

Per relatie kunnen (onder andere) de volgende gegevens ingevoerd worden:

 • Basisgegevens zoals naam, adres en woonplaats
 • Telefoonnummers, emailadressen, webadressen
 • Primaire contactpersoon
 • Koppeling met contactpersonen en werkadressen
 • Afwijkende post- en factuuradressen
 • BTW-nummer, Kvk-nummer e.d.
 • Vastleggen van interesses van een relatie (t.b.v. bijvoorbeeld mailings en andere campagnes)

Contacten en notities

Alle contacten die u hebt met uw relaties (telefoon, mail, afspraken enz.), kunt u registreren en onderhouden met de ItsClean AaRelatie module. Het is mogelijk om een klachtensysteem (registratie en opvolging) bij te houden.

Naar aanleiding van een contact kan een actie vastgelegd worden. In de actie wordt vastgelegd wie, wanneer wat zou moeten doen.

De door u vastgelegde acties komen in een fraai overzicht naar voren zodat deze niet vergeten worden. Ook kan de actie naar Outlook geëxporteerd worden.

Documenten en afbeeldingen

In de AaRelatie module is een volledig documentenarchief aanwezig. ItsClean CRM module documenten en afbeeldingenAlle documenten die door het systeem aangemaakt worden (offertes, pakbonnen, leverbonnen, werkbonnen, facturen enz.) worden bij de betreffende relatie opgeslagen.

Documenten uit andere systemen kan je eenvoudig uploaden zodat u een volledig elektronisch archief hebt.

Met de e-mailbutton is het mogelijk om documenten als bijlage te mailen. Op deze manier kunt u uw relaties ook via de digitale snelweg benaderen.

Mailings en opvolging

Met het mailingsysteem van de ItsClean AaRelatie module kunt u mailings verzorgen (zowel via e-mail als traditioneel met brieven) en opvolgen. Via het selectiescherm kunt u de te mailen adressen selecteren. De selectiecriteria zijn gebaseerd op de ingevoerde gegevens bij het relatiebeheer. De mailing kan gevolgd worden aan de hand van de maillist. De vervolgacties worden netjes geregistreerd bij de relatie.

Enthousiast over de module?

Wij willen graag met u sparren over de mogelijkheden.

Wat zeggen andere partijen?

“Wij hebben gekozen voor ItsClean omdat de geleverde software exact aansluit bij de manier hoe wij een professioneel schoonmaakbedrijf willen organiseren.”


DJM Bedrijfsdiensten

“ItsClean is een programma dat speciaal voor de schoonmaakbranche is ontwikkeld en altijd in ontwikkeling is. Onze wensen en behoeften passen er vaak eenvoudig in.”

Arjan Reerink
Reerink schoonmaak & onderhoud B.V.

“De mensen achter de ItsClean software zijn betrokken mensen met kennis van zaken. Goed bereikbaar en een one stop shop voor ons!”


OSG Facilities B.V.

“Een collega-bedrijf wat al werkte met ItsClean heeft ons kennis laten maken met het systeem. Wij raden het gebruik van ItsClean aan andere schoonmaak- en glazenwassersbedrijven zeker aan!”


All pro

“Al sinds 2010 maken wij gebruik van deze bedrijfssoftware en dat naar volle tevredenheid. Het grootste voordeel voor ons is de custom made programmatuur dankzij intensief overleg en ontwikkeling op maat.”

Tim Both
Schoonmaakbedrijf Both

”Wij maken op dit moment gebruik van ItsClean, ItsTrade en het klanten-en personeelsportaal en de digitale werkbon. Al deze modules dragen bij aan een goede administratie van hoog niveau”


SMO Stratum
Vorige
Volgende
Energie-efficiëntieklasse D C B A E F G