headerslide

ItsClean AaSalaris

De AaSalaris module van ItsClean is de module voor uw personeelsadministratie en uw salarisadministratie.

Met de personeelscomponent in deze module kunt u al uw personeelsgegevens onderhouden, beschikbaarheid en documenten beheren conform de AVG wetgeving. Verlof en verzuim kunnen op eenvoudige wijze geregistreerd worden. Diverse overzichten zoals urenregistraties (dag-, week-, maand-, jaarstaten) kunnen ingezien- en geëxporteerd worden.

Via het onderdeel salaris in de module kunnen de werknemers per periode (maand/4 weken) verloond worden. Op deze pagina leest u meer over de personeels- en salariscomponent van deze module.

Personeelsadministratie

ItsClean-Crm-module-contacten-en-notities

Verloning

De informatie die nodig is voor het berekenen van de salarissen komt uit de urenregistratie van ItsClean en de werknemersgegevens. Bij de verloning wordt rekening gehouden met de CAO, zoals wachtdagen (bij ziekte-uren), verlofregistratie en vakantie-uren opbouw.

 

Loonstrook

De salarissen kunnen via automatische betaling naar uw bank verzonden worden en de journaalpost wordt doorgeboekt naar de financiële administratie. Aansluitend kan de loonaangifte gedaan worden en de Opgave Loon en Premie (OLP) naar APG verstuurd worden.

Personeelsgegevens

Alle persoonlijke gegevens van uw medewerkers kunt u eenvoudig beheren met de AaSalaris module:

  • Naam, adresgegevens, identificatie, dienstverband
  • Kwalificaties
  • Beschikbaarheid: werk- en weekroosters
  • Registratie verlof, opleiding, verzuim etc.

 

 

Planning medewerkers

 

De planning voorziet in een koppeling van de medewerkers en de ingevoerde projecten.

Wanneer de muisaanwijzer op een geplande taak wordt geplaatst, worden enkele gegevens op een zo compact mogelijke wijze weergegeven. Door een dubbelklik komt u terecht bij het betreffende project.

 

 

 

 

Urenregistratie

Met de ureneregistratie van onze AaSalaris module kunnen de uren en de kosten van uw personeel geboekt worden. Deze uren en kosten kunnen gerelateerd zijn aan een project, maar het kunnen ook indirecte uren/kosten zijn.
Alle ingevoerde gegevens kunnen eenvoudig afgedrukt worden in overzichten:

  • per medewerker
  • per afdeling
  • per dag
  • per week
  • per maand
  • per jaar

Na het registreren van de uren en de kosten van de medewerkers kunnen er op eenvoudige wijze overzichten opgemaakt worden.

Enthousiast over de module?

Wij willen graag met u sparren over de mogelijkheden.

Wat zeggen andere partijen?

Energie-efficiëntieklasse D C B A E F G