headerslide

Software detacheerders

Uitdaging detachering

De grootste uitdaging als detacheerder is het vinden, matchen en flexibel inzetten van goed personeel. Wij helpen bedrijven die werken met detacheerders hun processen te stroomlijnen. Efficiëntie is in deze processen vaak ver te zoeken en aan een totale integrale oplossing ontbreekt het vaak. Met de software voor detacheerders van Nocore is dat probleem verleden tijd.
Onze software is modulair opgebouwd en groeit daarom altijd met u mee. Krijgt u bijvoorbeeld meer gebruikers óf juist minder? Dan passen wij ons systeem gemakkelijk aan.

Software voor detacheerders

Middels Nocore Online en Flex werkt u snel en efficiënt met detacheerders. Binnen ons systeem doorloopt u het gehele detacheringsproces zodat er geen belangrijke stappen worden vergeten. Weg met Excel en plakbriefjes, direct een digitale werkwijze hanteren.

Onze functionaliteiten van de detachering software:

Het monitoren van sollicitaties, vacatures, medewerkers, matching, e-mail templates, sjablonen voor arbeidsovereenkomsten is allemaal gemakkelijk te regelen. Ook digitaal ondertekenen en klantenbeheer is altijd online & overal toegankelijk vanuit de cloud.

Via uw smartphone kunt u gemakkelijk overal met de software werken. Ook is onze detacheringsoftware in meerdere talen beschikbaar. De software is modulair opgebouwd waardoor u afneemt wat u nodig heeft. Onze specialisten staan klaar om u te voorzien van passend advies.

Wat zeggen je collega's?

Energie-efficiëntieklasse D C B A E F G