Uitzendsoftware voor de uitzendbranche

Uitzendsoftware voor uitzendbureaus die snel willen groeien en hun administratie willen vereenvoudigen en verbeteren. Maak het organiseren van uw backoffice een stuk makkelijker en efficiënter met de uitzendsoftware van Nocore. Als leverancier en producent van de uitzendsoftware maken wij software die aansluit bij de behoefte van onze klanten.

Nocore Flex video:

Om de video te zien, moet u de cookies accepteren.

Werken met zpp’ers en flexkrachten

Als u gebruik maakt van zzp’ers en flexkrachten, bent u wellicht veel tijd kwijt met de verloning en facturatie. Met onze uitzendsoftware en de zzp module stroomlijnt u dit proces, waardoor u veel tijd bespaart en voldoet u aan alle gestelde overheidseisen rondom facturatie van ZZP’ers.

Voordelen uitzendsoftware en de ZZP module:

  • Volledige administratie uit handen van de zzp’er
  • De facturatie voldoet aan de wettelijke vereisten vanuit de Belastingdienst
  • De factuur wordt direct opgenomen in de inkoopadministratie
  • Eenvoudig facturen opstellen en versturen in eigen zzp format
  • Een centrale administratie die voldoet aan de gestelde afspraken tussen de zzp’er, het bemiddelingsbureau en de eindklant.

Bent u benieuwd naar de werking? Vraag een demo aan.

Modulaire uitzendsoftware

Het voordeel van de uitzendsoftware van Nocore is dat het standaard zeer volledig is. Zo beheert u onder andere vacatures, verloningen, facturatie, CAO’s, boekhouding en taken en notities eenvoudig op een centrale plek.

Toegankelijkheid van de software

Met Nocore Online regelt u overal eenvoudig uw administratie, thuis en onderweg. Wij leveren een eigen inlogportaal voor uw onderneming. Zo loggen uw medewerkers veilig in onze beveiligde omgeving in. Klanten kunnen direct, zonder tussenkomst van intermediairs, gebruik maken van Nocore Online. Daarnaast is het mogelijk om via de portalen door middel van een stappenplan automatisch uitzend- en payrollcontracten aan te maken welke direct digitaal ondertekend kunnen worden. Nocore Online voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van compliance, privacy en informatiebeveiliging.

Wilt u meer informatie over Nocore Online en bent u opzoek naar uitzendbureau software? Vraag een demo aan.

Top