headerslide

Training Nocore ItsClean – Nacalculatie & overzichten

Nocore Uden Runmolen 30 5404 KT Uden

Tijdens de training Nocore ItsClean – Nacalculatie & Overzichten ligt de nadruk op het verkrijgen van informatie ten aanzien van projecten. Hier wordt gekeken naar financiële overzichten en nacalculatie en het rendement van de projecten. Hoe weet je wanneer een project rendabel is en hoe krijg je deze informatie het beste uit het systeem? En eventueel andere overzichten die het systeem kan genereren.

Uw trainer voor deze sessie is Arno van Helvoort. Wij vinden het belangrijk dat er voldoende ruimte en aandacht is voor u. Per training kunnen er maximaal 10 cursisten deelnemen, zodat er tijdens de training direct vragen gesteld kunnen worden aan uw trainer.

Tijden & Inschrijvingen

Ontvangst:         09.30 uur
Aanvang:            10.00 uur
Lunch:                  12.30 uur
Einde:                  16.30 uur

De kosten zijn € 295,00 per training per deelnemer of u kunt een ticket gebruiken vanuit uw SLA. Voor meer informatie verwijzen wij u naar uw SLA voorwaarden. Afmelden uiterlijk drie werkdagen voor aanvang via academy@nocore.nl. Bij latere afmelding of niet verschijnen, zijn wij genoodzaakt u een bedrag van € 75,00 per deelnemer voor de annulering in rekening te brengen. De trainingen zijn altijd inclusief een heerlijke lunch!

U kunt zich inschrijven voor deze training via onze website. Na het aanmelden ontvangt u direct een e-mail ter bevestiging van uw inschrijving. Heeft u verder nog vragen over de trainingen? Neem dan contact op met Nocore via academy@nocore.nl of 0413-242050.

Let op!

Wilt u meerdere personen aanmelden voor een training, dan vragen wij u om deze personen individueel per training aan te melden via het inschrijfformulier.

Bij minder dan vier aanmeldingen, behoudt Nocore zich het recht om de training te annuleren. Uiteraard zullen de cursisten die aangemeld zijn, hierover persoonlijk geinformeerd worden en zal er gekeken worden naar een alternatieve datum.

 

01 mei 2024
Nocore Uden
Inschrijven
Er zijn nog 9 plaatsen

Inschrijven

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Energie-efficiëntieklasse D C B A E F G