headerslide

De Nationale Schoonmaak Golfdag keert terug! Meld u nu aan

23-04-2024

Dit jaar keert de Nationale Schoonmaak Golfdag terug, het netwerkevenement voor organisaties uit de schoonmaakbranche!

Op woensdag 12 juni heten we directie, management en betrokkenen uit de schoonmaaksector van harte welkom op Golfclub de Haverleij in ‘s-Hertogenbosch. Tijdens dit evenement bieden we deelnemers volop de mogelijkheid om branchegenoten te ontmoeten in een sportieve en informele setting. Dit evenement wordt georganiseerd door Nocore, The Legal Company en FaciltyApps, en mede mogelijk gemaakt door een aantal ambassadeurs.

Meld u nu aan voor de Nationale Schoonmaak Golfdag 2024

Zowel voor ervaren golfers als beginners

Deelname aan de Nationale Schoonmaak Golfdag is interessant voor zowel ervaren golfers als sportievelingen die kennis willen maken met de sport. Beginners kunnen hun perfecte swing oefenen tijdens een golfclinic, om vervolgens het geleerde direct in de praktijk te brengen tijdens een spannende PAR3 wedstrijd. Geoefende golfers gaan vanaf de middag de strijd met elkaar aan in een golftoernooi bestaande uit 18 holes. Na afloop van de wedstrijden start de borrel met prijsuitreiking en aansluitend een Live Cooking BBQ op het mooie terras van de golfclub.

Dagvoorzitter Mark Reynolds

Mark Reynolds, golfprofessional en ‘speaker of the day’, zal het evenement leiden. Als meervoudig winnaar van prestigieuze Nederlandse en internationale golftoernooien, en nu golfleraar op The International Golfclub in Amsterdam, brengt hij zijn passie voor golf over op anderen. Tijdens de dag zal hij ook zijn indrukwekkende golfkunsten laten zien tijdens een speciale trickshow.

Aanmelden

Bent u geïnteresseerd in deelname aan de Nationale Schoonmaak Golfdag op Golfclub de Haverleij te ‘s-Hertogenbosch? Meld u aan via de website: aanmelden Nationale Schoonmaak Golfdag 2024

Voor slechts €250,- ex BTW, inclusief shotgun greenfee, clinic + PAR3, lunch, diner en drankjes, belooft de organisatie u een fantastische dag met uw branchegenoten. Klanten van Nocore nemen gratis deel aan dit evenement!

Energie-efficiëntieklasse D C B A E F G