headerslide

Salarisberekeningstool voor schoonmaakbedrijven: Nocore Proforma nu beschikbaar!

15-04-2024

Nocore kondigt met trots de lancering aan van Nocore Proforma, een geavanceerde salarisberekeningstool speciaal ontwikkeld voor schoonmaakbedrijven. Deze nieuwe tool stelt bedrijven in staat om snel en nauwkeurig salarisberekeningen te maken voor nieuwe werknemers of sollicitanten, met volledige conformiteit aan de cao voor de schoonmaakbranche.

Vereenvoudiging van loonberekeningen met Nocore Proforma

Het begon allemaal met een visie om de complexiteit van loonberekeningen te vereenvoudigen en tegelijkertijd te voldoen aan de sectornormen. Nocore Proforma is de oplossing die deze visie tot leven brengt. De belangrijkste aspecten van de schoonmaak cao zijn ingebouwd in de software, inclusief pensioenregelingen en de PAWW. Gebruikers van de salarisberekeningstool voor schoonmaakbedrijven werken hierdoor automatisch conform de cao-richtlijnen. Daarnaast heb je met behulp van de tool in slechts een paar muisklikken een nauwkeurige salarisberekening gemaakt, zonder gedoe met ingewikkelde formules.

Ingebouwde controles en correcties

Wat Nocore Proforma nog meer uniek maakt zijn de ingebouwde controles en correcties. Dit minimaliseert fouten, wat zorgt voor maximale nauwkeurigheid in de berekeningen. Gebruikers maken dus moeiteloos een betrouwbare proformaberekening.

Beschikbaar in alle talen

En het beste van alles? Nocore Proforma is beschikbaar in alle talen. Gebruikers kunnen de invoervelden vertalen en de volledige loonberekening downloaden in welke taal ze maar willen. Met de huidige migratie in de schoonmaakwereld is dit een groot pluspunt.

Gat in de markt

Bij de ontwikkeling van de Proforma salarisberekeningstool hebben we nauwlettend gekeken naar de specifieke behoeften van schoonmaakbedrijven. Dave Deckers, Product Owner bij Nocore, benadrukt de directe betrokkenheid van klanten uit de schoonmaakbranche tijdens het ontwikkelproces: ”Door gesprekken met onze klanten hebben we grondig inzicht gekregen in de behoeften van schoonmaakbedrijven. Op basis hiervan hebben we de ‘gaten’ in traditionele loonberekeningssystemen geïdentificeerd. De feedback uit deze sessies is direct verwerkt in de nieuwe software, waardoor we een product konden ontwikkelen dat perfect aansluit op de behoeften van de markt.”

Dave voegt toe: “De voornaamste wens was een tool waarmee gebruikers snel, eenvoudig en nauwkeurig loonberekeningen kunnen uitvoeren op afroep. Dat is precies wat Nocore Proforma biedt aan de gebruikers. Met slechts enkele stappen krijg je inzicht in het netto- of brutoloon, waarbij je verschillende elementen kunt integreren, zoals pensioen- en belastingregels, en specifieke vergoedingen of inhoudingen. Deze worden automatisch toegepast op de loonberekening.”

Onderdeel in ontwikkeling nieuwe loonverwerkingssoftware

De Proforma salarisberekening is het eerst bruikbare deelproduct als onderdeel van een nieuwe loonengine die Nocore momenteel ontwikkelt. Met deze nieuwe loonengine kunnen gebruikers binnen enkele seconden tot minuten alle loonstroken van medewerkers berekenen voor een heel jaar. Traditionele loonverwerkingssoftware werkt in batches, waarbij eerst alles van iedereen compleet en afgerond moet zijn, om vervolgens een verzameling van personen één voor één, periode voor periode te verwerken. Hier kan het systeem urenlang over doen. Met de nieuwe loonengine van Nocore is dit ten einde.

Dave: ”Met de oplevering van een deelproduct bieden we direct een voordeel voor onze klanten en laten we hen al kennismaken met de nieuwe manier van salarisverwerking. De ervaring die we hiermee opdoen en de feedback die we terugkrijgen van de gebruikers helpt weer om de loonengine nóg beter te vertalen naar de behoeften van onze klanten.”

Exclusief voor Nocore klanten

Belangrijk: Nocore Proforma is exclusief beschikbaar voor klanten van Nocore die gebruik maken van Nocore Facilitair of Nocore ItsClean. Dit betekent dat alleen degenen die actief zijn in de schoonmaakbranche en gebruikmaken van deze specifieke services kunnen profiteren van de kracht van Nocore Proforma.

Interesse?

Geïnteresseerd in het gebruik van de Nocore Proforma salarisberekeningstool voor uw schoonmaakbedrijf? Het toegewijde team van Nocore staat klaar om u te ondersteunen. Neem vandaag nog contact op via verkoop@nocore.nl of bel naar 0413 – 24 20 50 en vraag naar de afdeling Verkoop.

Voor meer informatie, bezoek www.nocore.nl/proforma

Energie-efficiëntieklasse D C B A E F G