headerslide

Training Facilitair – Salaris Basis

Nocore Uden Runmolen 30 5404 KT Uden

Deze training is bedoeld voor beginnende gebruikers van het Nocore Facilitair pakket (maximaal 6 maanden ervaring) die gebruik (willen) maken van de module Salaris en verantwoordelijk zijn voor de salarisverwerking.

Uw trainer voor deze sessie is Marjolein Klösters. Wij vinden het belangrijk dat er voldoende ruimte en aandacht is voor u. Per training kunnen er maximaal 10 cursisten deelnemen, zodat er tijdens de training direct vragen gesteld kunnen worden aan uw trainer.

Tijdens de Training Facilitair – Salaris Basis worden de volgende onderwerpen besproken:

Instellingen

– Werkgeverinstellingen
– Salarisopties

Invoeren salarisgegevens

– Invoeren salarisgegevens
– Vaste instellingen (uurloon / vastperiodeloon werknemer, vergoedingen / Inhoudingen                                     en loonbeslag)
– Periode mutaties (vergoedingen / Inhoudingen, voorschotten)
– Uit dienst melden

Loonberekening

– Controles voor de loonberekenig
– Draaien loonberekening
– Controles na de loonberekening
– Corrigeren van loonberekening
– Overzichten

Tijden & Inschrijvingen

Ontvangst:         09.30 uur
Aanvang:            10.00 uur
Lunch:                  12.30 uur
Einde:                  16.30 uur

De kosten zijn € 295,00 per training per deelnemer of u kunt een ticket gebruiken vanuit uw SLA. Voor meer informatie verwijzen wij u naar uw SLA voorwaarden. Afmelden uiterlijk drie werkdagen voor aanvang via academy@nocore.nl. Bij latere afmelding of niet verschijnen, zijn wij genoodzaakt u een bedrag van € 75,00 per deelnemer voor de annulering in rekening te brengen. De trainingen zijn altijd inclusief een heerlijke lunch!

U kunt zich inschrijven voor deze training via onze website. Na het aanmelden ontvangt u direct een e-mail ter bevestiging van uw inschrijving. Heeft u verder nog vragen over de trainingen? Neem dan contact op met Nocore via academy@nocore.nl of 0413-242050.

Let op!

Wilt u meerdere personen aanmelden voor een training, dan vragen wij u om deze personen individueel per training aan te melden via het inschrijfformulier.

Bij minder dan vier aanmeldingen, behoudt Nocore zich het recht om de training te annuleren. Uiteraard zullen de cursisten die aangemeld zijn, hierover persoonlijk geïnformeerd worden en zal er gekeken worden naar een alternatieve datum.

07 mei 2024
Nocore Uden
Inschrijven
Er zijn nog 7 plaatsen

Inschrijven

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Energie-efficiëntieklasse D C B A E F G