Schoonmaak software voor schoonmaakbedrijven

Als je op zoek bent naar schoonmaak software, dan ben je bij Nocore aan het juiste adres. De juiste software zorgt ervoor dat de werkprocessen optimaal worden ingericht en verouderde processen, welke vaak onnodig veel tijd kosten, geprofessionaliseerd worden. Zo blijf je als schoonmaakbedrijf in de schoonmaakbranche innoveren.

Modulaire software voor de schoonmaak

Met de software voor schoonmaakbedrijven van Nocore beheer je eenvoudig de klant- en medewerkers dossiers, urenregistratie, contractadministratie, werkbonnen, facturatie en  boekhouding. Sla bijvoorbeeld ook eenvoudig alle overeenkomsten en relaties op in de software. De software is modulair opgebouwd en kunnen modules uitgebreid worden met aanvullende opties.

Schoonmaak software en FacilityApps

Wist je dat het mogelijk is om een koppeling te maken met FacilityApps? Zo gebruiken je medewerkers de software eenvoudig op hun mobiel of tablet. Tevens is het mogelijk om de software beschikbaar te stellen voor je klanten.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een gratis demo aan.

“Binnen de schoonmaakbranche leeft de vraag, hoe moet ik digitaliseren?”

Dit is een vraag waar Nocore met haar schoonmaak software antwoord op geeft. De software geeft antwoord door commerciële, operationele en financiële processen te automatiseren. Zo kan een schoonmaakbedrijf automatiseren zonder te werken met bijvoorbeeld excellijstjes of omslachtige tijdrovende processen. Bekijk voor meer informatie over dit pakket op onze Facilitair pagina.

Top