Nocore Academy

Nocore organiseert diverse soorten trainingen en evenementen voor haar klanten. Wij bieden deze trainingen en evenementen aan vanuit ons hoofdkantoor in Uden.

Trainingen worden doorgaans in kleine groepen van maximaal 8 tot 10 deelnemers georganiseerd en wordt u op de hoogte gebracht van alle ins en outs van onze software. Evenement worden doorgaans in grotere groepen georganiseerd.

Update Corona virus
Nocore heeft het streven om de trainingen zoveel mogelijk door te laten gaan. De trainer kan in overleg met de reeds aangemelde deelnemers bepalen of de training door kan gaan op locatie bij Nocore, of er wordt gekozen voor een alternatief zoals een online sessie. Onze trainingsruimte voldoet uiteraard aan de RIVM richtlijnen zoals de 1,5 meter norm. Hierdoor mogen er ook maar maximaal 10 mensen deelnemen per training op locatie en wordt de lunch uitgeserveerd. Nocore hanteert een speciaal coronaprotocol binnen haar kantoor.

In het onderstaande overzicht vindt u onze trainingen en evenementen.

Heeft u vragen over trainingen of evenementen? Dan kunt u contact opnemen via: academy@nocore.nl of via 0413-242050. 


Heeft u nog vragen?

Het kan zijn dat u ondanks de informatie op onze website graag meer informatie wilt. Aarzel dan niet contact op te nemen met ons. Wij helpen u graag verder. 

Top