Payroll software voor de schoonmaakbranche

Binnen de schoonmaakbranche werken zowel vaste als flexibele schoonmakers. De taken van de schoonmakers variëren zoals van glazenwassers, interieur schoonmaak tot industrieel schoonmaak.

Payroll schoonmaakmedewerkers

De schoonmaakbranche is bij uitstek een branche waarin flexibel gewerkt wordt: wisselende diensten, onregelmatige uren, korte of juist lange werkdagen en verschillende werkplekken. Hierdoor kan de personeelsadministratie voor u als  werkgever nogal een uitdaging zijn om deze op orde te houden voor uw medewerkers.

Het voordeel van een payroll service is dat het een prettige manier van betalen is van flexibel personeel. U hoeft zich niet meer om te kijken naar de verloning en personeelsadministratie. Aangezien de rol van werkgever nu vervangen wordt door opdrachtgever vervallen de arbeidsrechtelijke risico’s voor u. De werknemer staat nu op de loonlijst van het payrollbedrijf.

De voordelen van payroll voor opdrachtgever

  • Personeel inzetten zonder werkgeversrisico’s
  • Payrollbedrijf draagt de arbeidsrechtelijke risico’s
  • Payrollbedrijf zorgt voor de arbeidsovereenkomsten
  • Payrollbedrijf is verantwoordelijk voor wettelijke verplichtingen
  • Geen administratieve zorgen

De voordelen van payroll voor de werknemer

Salarisbetaling correct en op tijd geregeld. Doorbetaling bij ziekte, vakantiedagen en sociale verzekeringen Betalingen volgens de schoonmaak CAO, welke rekening houden met werknemers in dienst van het inlenende bedrijf.

Wilt u meer weten over de payroll mogelijkheden van Nocore? Neem contact op met Nocore.

Top