Payroll software voor flexbranche

De flexbranche is dé branche waarin flexibel gewerkt wordt. Wisselende diensten, onregelmatige uren en variabele CAO's zijn aan de orde van de dag. Het is daarom een uitdaging als werkgever om de personeelsadministratie en verloning op orde te houden. Als er gebruik gemaakt wordt van flexibel personeel, dan is payroll een prettige manier van werken. U bent niet de werkgever maar de opdrachtgever. Daardoor hoeft u zich niet druk te maken om administratieve rompslomp.

Payroll software voor flexbedrijven

Het voordeel van payroll is dat alle administratieve zaken volledig geautomatiseerd worden. Uw medewerkers worden tijdig uitbetaald. Profiteer van schaalvoordelen omdat u gemakkelijk meer mensen in dienst kunt nemen. Onder andere de gehele afhandeling, loonverwerking en facturatie wordt voor u geregeld. U hoeft zich hierover dus geen zorgen meer te maken. 

Vertel mij meer over payroll software en wat dit voor mij kan betekenen.

Wat is payrolling?

Als u gebruik maakt van payrolling staan uw medewerkers op de loonlijst van de payroll organisatie. Hierdoor hoeft u zich niet bezig te houden met juridische administratie, salarisadministratie, sociale premies of pensioenen. Als Nocore zijnde kunnen wij u de juiste software leveren voor uw payroll activiteiten. 

Vraag een demo aan.

Top