headerslide

Signhost

Signhost, de Workflow Signing Service van Entrust, stelt iedere organisatie wereldwijd in staat om hun onderteken- en identificatieprocessen volledig te digitaliseren. De verschillende oplossingen van Signhost zijn toepasbaar voor elk type onderneming: van de kleinste ondernemer tot de grootste multinational.

Ook werkt Signhost nauw samen met partners en integreert hiermee digitaal ondertekenen en identificeren in de door de partner aangeboden software-oplossingen. Nocore is een partnerschap aangegaan met Signhost om onze dienstverlening te optimaliseren. Dit heeft geresulteerd in een koppeling tussen Nocore Online en Signhost.

Hoe ziet dat eruit? Documenten die zijn aangemaakt in Nocore Online kunt u uploaden naar Signhost, zodat deze het ondertekenproces ingaan. Vanuit Signhost krijgt u een update over de status. Na een succesvolle afronding wordt het digitaal ondertekende document teruggestuurd naar Nocore Online.

Veilig én snel documenten digitaal ondertekenen

Om gebruik te maken van de diensten van Signhost is het noodzakelijk om een account aan te maken:

Via onderstaande button kunt u een account aanvragen bij Signhost:

Signhost ondersteunt het hoogste betrouwbaarheidsniveau voor digitale handtekeningen, waardoor u weet dat uw transacties veilig, fraudebestendig en juridisch bindend zijn. Door verschillende verificatiemogelijkheden, zoals DigiD, iDeal, SMS, itsme, paspoort selfie check en iDIN, kunnen klanten van Signhost hun digitale transacties met de juiste bewijskracht ondersteunen. Dit betekent dat u al uw transacties digitaal kunt uitvoeren, van de eenvoudigste overeenkomst tot de meest risicovolle transacties.

De voordelen van samenwerken met Signhost zijn:

  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Direct aan de slag via ons webportaal en de webservice API
  • De oplossing voor lokale MKB tot internationale enterprises
  • Internationaal inzetbaar met nationale identiteitsmiddelen
  • Europese aanbieder, 2000+ klanten en miljoenen gebruikers wereldwijd
  • Conform internationale wet- en regelgeving, eIDAS, SOCII en ISO 27001

Heeft u nog vragen over de koppeling tussen Nocore en Signhost? Neem dan eenvoudig contact op met onze verkoopafdeling via verkoop@nocore.nl

Wat zeggen je collega's?

Pieter Dokter
Mede-eigenaar FVH Facility

“Nocore gaf FVH Facility structuur en efficiëntie. Een waardevolle keuze voor ons. Andere bedrijven kunnen hier ook van profiteren.”

Bekijk de volledige referentie
Martijn Woudsma
Finance Manager bij People21

“Steeds weer bewijst Nocore haar partnerschap en bevestigen ze ons dat we de juiste keuze hebben gemaakt. Met dezelfde FTE hebben we 40% meer medewerkers kunnen verlonen.”

Bekijk de volledige referentie
Laamia Elyounoussi
Eigenaresse Schone Zaak

“Voor mij is Nocore mijn ‘bijbel’ in schoonmaakbeheer. Het biedt efficiëntie en structuur. Een zegen na handmatige administratie.”

Bekijk de volledige referentie
Tom Veldman
People Professionals

“Door de fijne samenwerking met Nocore kunnen wij onze dienstverlening steeds beter en leuker maken. Dat zijn de voordelen van het afnemen van front- én backoffice bij één partij.”

Bekijk de volledige referentie
Wilco de Vries
Directeur Orion

“Dankzij Nocore hebben we nu efficiëntie, inzicht en gemak in onze administratie. Geen discussie meer over salaris en uren.”

Bekijk de volledige referentie
Bob van der Hoeven
HSU.nl

“Wat ik zo prettig vind aan Nocore Flex is dat we alles in één hebben: planning, uren én facturatie. We hebben nu een gewoon één bedrijf als aanspreekpunt.”

Bekijk de volledige referentie
Marije van de Ven
Manager backoffice bij Balans Schoonmaak- en bedrijfsdiensten

“Met Nocore hebben we volledig gedigitaliseerde werkprocessen en één handige administratie. Een totaalproduct dat onze groei ondersteunt.”

Bekijk de volledige referentie
Erna Wijdenes
Officemanager Wijco Detachering

“Ik durf wel te zeggen dat we dankzij Nocore er met honderd procent op vooruit zijn gegaan met onze verloning. Er is zoveel kennis, zoveel controle in de software gebouwd en dit alles onder één dak.”

Bekijk de volledige referentie
Mark Tham
Directeur van Meijer Multicleaning

“Nocore Facilitair is overzichtelijk, tijdbesparend en ik zou niet meer anders willen werken. Het biedt efficiëntie en inzicht.”

Bekijk de volledige referentie
Orhan Parlamis
Managing director van Atik Uitzendbureau

“We hebben uiteindelijk voor Nocore Flex gekozen, omdat er een perfecte, directe koppeling met Plan4Flex is.” Dat geeft ons veel tijdswinst en gebruikersgemak.”

Bekijk de volledige referentie
Marianne van Dijke
Medewerker binnendienst Toekomst Schoonmaakbedrijven

“We hebben dankzij de software en apps van Nocore al veel bedrijfsprocessen kunnen digitaliseren en verbeteren.”

Bekijk de volledige referentie
Dion Jansen
Directeur Kloof Zorgprofessionals

“Voor onze urenregistratie en planning waren we bij Plan4Flex aangesloten en door daar de koppeling met Nocore aan toe te voegen kunnen we een stuk efficiënter werken ”

Bekijk de volledige referentie
Jaimie Fambach
Teamleider Specialisten en Manager Facilitydesk MAS dienstverleners

‘’Dankzij het digitaliseren van werkbonnen besparen we veel tijd waardoor er minder van de marge af wordt gesnoept.’’

Bekijk de volledige referentie
Andrew Zwaarts
Mede-oprichter Uitzendbureau 24/7 drive

“De software van Nocore heeft geholpen om als bedrijf te groeien. Het totaalpakket zorgt voor veel minder administratieve rompslop en dus tijdswinst, die we weer kunnen steken in onze kernactiviteiten.”

Bekijk de volledige referentie
Anita Giesen
Giesen Facilities

”Het werkt erg eenvoudig. Via de portal op de website maak je gemakkelijk het ticket aan en onze medewerkers weten hun weg hierin te vinden.”

Bekijk de volledige referentie
José Perik
Directeur Jansen & De Wit

”De samenwerking met Nocore is erg prettig: er is veel aandacht voor goede support en ze hebben veel kennis over de branche. Zij zijn altijd bereikbaar en er wordt direct geacteerd.”

Bekijk de volledige referentie
Johan Smink
Commercieel Manager Prestatie Personeelsdiensten B.V.

”Een 10 is perfect, dus dat is lastig te geven, maar absoluut een kwalitatief goede en snelle implementatie van Nocore met Plan4Flex.”

Vorige
Volgende
Energie-efficiëntieklasse D C B A E F G