headerslide

Evidos

Evidos (bekend van ondertekenen.nl) is sinds 2008 in Nederland marktleider op het gebied van digitaal ondertekenen en identificeren. De verschillende oplossingen van Evidos zijn toepasbaar voor elk type onderneming. Ook werkt Evidos nauw samen met partners en integreert hiermee digitaal ondertekenen en identificeren in de door de partner aangeboden software oplossingen.
Nocore is een partnerschap aangegaan met Evidos om haar dienstverlening verder te optimaliseren. Deze samenwerking heeft geresulteerd in een koppeling tussen Nocore Online en Signhost (ondertekenen.nl). Hoe dit werkt leggen we onder de afbeelding verder uit.

Veilig én snel documenten ondertekenen

Middels de koppeling kunnen documenten die in Nocore Online worden gemaakt, of geüpload naar Signhost, worden verstuurd zodat deze het ondertekenproces ingaan. Vanuit Signhost komt een update terug over de status en na een succesvolle afronding wordt ook het ondertekende document terug gestuurd naar Nocore Online. Om gebruik te maken van de diensten van Evidos is het noodzakelijk een account aan te vragen.

Via onderstaande button kunt u een account aanvragen bij Evidos:

De passie voor digitale bewijskracht is waar Evidos voor staat. Digitale bewijskracht is immers cruciaal voor het digitaal transformeren van bedrijfsprocessen en de introductie van nieuwe businessmodellen. Door verschillende verificatiemogelijkheden toe te voegen aan haar dienstverlening zoals DigiD, iDeal, SMS, itsme, paspoort selfie check en iDIN, kunnen klanten van Evidos hun digitale transacties met de juiste bewijskracht ondersteunen. Zo kan iedereen veilig, makkelijk, en rechtsgeldig online zakendoen. ‘It starts with evidence.’

De voordelen van samenwerken met Evidos zijn:

  • Kennis & ervaring sinds 2008
  • Direct aan de slag via ons webportaal en de webservice API
  • De oplossing voor lokale MKB tot internationale enterprises
  • Internationaal inzetbaar met nationale identiteitsmiddelen
  • Europese aanbieder, 2000+ klanten en miljoenen gebruikers wereldwijd
  • Conform internationale wet- en regelgeving, eIDAS, SOCII en ISO 27001

Heeft u nog vragen over de koppeling tussen Nocore en Evidos? Neem dan eenvoudig contact op met onze verkoopafdeling via verkoop@nocore.nl

Wat zeggen je collega's?

Energie-efficiëntieklasse D C B A E F G