headerslide

CtrlCloud

Partner in Cloud Solutions

Overal toegang tot uw applicaties, e-mail, bestanden en meer? CtrlCloud is een officiële Microsoft-partner en specialist in Cloud-oplossingen. Sinds 2021 verleent CtrlCloud IT-support en Azure-diensten bij Nocore, en vanaf 2023 zijn zij officieel partner. Met de Nocore Cloud en de aanvullende diensten door CtrlCloud bieden we samen een ICT-totaaloplossing voor bedrijven!

Aanvulling op de Nocore Cloud

De Nocore Cloud is een service-omgeving waar alle Nocore applicaties op draaien. Zo heeft u al uw bestanden en gegevens veilig opgeslagen, zonder dat u zelf een dure server aan moet schaffen en beheren.

CtrlCloud biedt de nodige IT-diensten ‘buiten de Nocore Cloud’. Denk hierbij aan uw netwerk, de printers, de werkplekken en Office 365 zaken zoals Teams, OneDrive en SharePoint. Ook zorgt CtrlCloud ervoor dat de beveiliging van deze zaken goed geregeld wordt, zodat u altijd en overal veilig in de Nocore Cloud kunt werken.

Welke services biedt CtrlCloud?

Netwerkbeheer
Optimaliseren en onderhouden van de communicatie tussen computers, servers en andere apparaten, om ervoor te zorgen dat alle data soepel en veilig stroomt.

Werkplekbeheer
Technische ondersteuning bieden zodat individuele computers en werkstations goed functioneren, inclusief het problemen oplossen en updates implementeren.

Randapparatuurbeheer
Configureren en beheren van externe apparaten zoals printers, scanners en andere randapparatuur om naadloze integratie met het computernetwerk te waarborgen.

VoIP telefoniebeheer (Teams Telefooncentrale)
Beheren en optimaliseren van spraakcommunicatie via internetprotocollen, met specifieke focus op het gebruik van Teams.

Support voor Office 365
Technische ondersteuning bieden aan gebruikers van de Office 365-suite, inclusief problemen oplossen binnen programma’s zoals Word, Excel en Outlook.

Office 365-beheer
Configureren en beheren van de instellingen van de Office 365-applicaties om een efficiënt gebruik en samenwerking binnen de organisatie te waarborgen.

Domeinbeheer (DNS)
Het beheren van het domeinsysteem om de vertaling van domeinnamen naar IP-adressen te reguleren. Dit is cruciaal voor de vindbaarheid van websites en andere online diensten.

Automatisering via PowerPlatform
Met Power Platform kunt u allerlei taken automatiseren binnen Office 365. Zo kunt u Teams, Outlook, Sharepoint en Onedrive gemakkelijk met elkaar verbinden. Op deze manier kunt u repetitieve taken automatiseren en nog efficiënter werken.

Wat onze klanten zeggen:

Pieter Dokter
Mede-eigenaar FVH Facility

“Nocore gaf FVH Facility structuur en efficiëntie. Een waardevolle keuze voor ons. Andere bedrijven kunnen hier ook van profiteren.”

Bekijk de volledige referentie
Martijn Woudsma
Finance Manager bij People21

“Steeds weer bewijst Nocore haar partnerschap en bevestigen ze ons dat we de juiste keuze hebben gemaakt. Met dezelfde FTE hebben we 40% meer medewerkers kunnen verlonen.”

Bekijk de volledige referentie
Laamia Elyounoussi
Eigenaresse Schone Zaak

“Voor mij is Nocore mijn ‘bijbel’ in schoonmaakbeheer. Het biedt efficiëntie en structuur. Een zegen na handmatige administratie.”

Bekijk de volledige referentie
Tom Veldman
People Professionals

“Door de fijne samenwerking met Nocore kunnen wij onze dienstverlening steeds beter en leuker maken. Dat zijn de voordelen van het afnemen van front- én backoffice bij één partij.”

Bekijk de volledige referentie
Wilco de Vries
Directeur Orion

“Dankzij Nocore hebben we nu efficiëntie, inzicht en gemak in onze administratie. Geen discussie meer over salaris en uren.”

Bekijk de volledige referentie
Bob van der Hoeven
HSU.nl

“Wat ik zo prettig vind aan Nocore Flex is dat we alles in één hebben: planning, uren én facturatie. We hebben nu een gewoon één bedrijf als aanspreekpunt.”

Bekijk de volledige referentie
Marije van de Ven
Manager backoffice bij Balans Schoonmaak- en bedrijfsdiensten

“Met Nocore hebben we volledig gedigitaliseerde werkprocessen en één handige administratie. Een totaalproduct dat onze groei ondersteunt.”

Bekijk de volledige referentie
Erna Wijdenes
Officemanager Wijco Detachering

“Ik durf wel te zeggen dat we dankzij Nocore er met honderd procent op vooruit zijn gegaan met onze verloning. Er is zoveel kennis, zoveel controle in de software gebouwd en dit alles onder één dak.”

Bekijk de volledige referentie
Mark Tham
Directeur van Meijer Multicleaning

“Nocore Facilitair is overzichtelijk, tijdbesparend en ik zou niet meer anders willen werken. Het biedt efficiëntie en inzicht.”

Bekijk de volledige referentie
Orhan Parlamis
Managing director van Atik Uitzendbureau

“We hebben uiteindelijk voor Nocore Flex gekozen, omdat er een perfecte, directe koppeling met Plan4Flex is.” Dat geeft ons veel tijdswinst en gebruikersgemak.”

Bekijk de volledige referentie
Marianne van Dijke
Medewerker binnendienst Toekomst Schoonmaakbedrijven

“We hebben dankzij de software en apps van Nocore al veel bedrijfsprocessen kunnen digitaliseren en verbeteren.”

Bekijk de volledige referentie
Dion Jansen
Directeur Kloof Zorgprofessionals

“Voor onze urenregistratie en planning waren we bij Plan4Flex aangesloten en door daar de koppeling met Nocore aan toe te voegen kunnen we een stuk efficiënter werken ”

Bekijk de volledige referentie
Jaimie Fambach
Teamleider Specialisten en Manager Facilitydesk MAS dienstverleners

‘’Dankzij het digitaliseren van werkbonnen besparen we veel tijd waardoor er minder van de marge af wordt gesnoept.’’

Bekijk de volledige referentie
Andrew Zwaarts
Mede-oprichter Uitzendbureau 24/7 drive

“De software van Nocore heeft geholpen om als bedrijf te groeien. Het totaalpakket zorgt voor veel minder administratieve rompslop en dus tijdswinst, die we weer kunnen steken in onze kernactiviteiten.”

Bekijk de volledige referentie
Anita Giesen
Giesen Facilities

”Het werkt erg eenvoudig. Via de portal op de website maak je gemakkelijk het ticket aan en onze medewerkers weten hun weg hierin te vinden.”

Bekijk de volledige referentie
José Perik
Directeur Jansen & De Wit

”De samenwerking met Nocore is erg prettig: er is veel aandacht voor goede support en ze hebben veel kennis over de branche. Zij zijn altijd bereikbaar en er wordt direct geacteerd.”

Bekijk de volledige referentie
Johan Smink
Commercieel Manager Prestatie Personeelsdiensten B.V.

”Een 10 is perfect, dus dat is lastig te geven, maar absoluut een kwalitatief goede en snelle implementatie van Nocore met Plan4Flex.”

Vorige
Volgende
Energie-efficiëntieklasse D C B A E F G