headerslide

Training Nocore ItsClean – Basistraining

Nocore Uden Runmolen 30 5404 KT Uden

De basiscursus is bedoeld voor nieuwe of beginnende gebruikers van ItsClean. Uiteraard krijgen nieuwe klanten al de eerste opleiding tijdens hun implementatie traject, maar vanuit daar kunnen zij ook deel gaan nemen aan deze basiscursussen. Echter, de basiscursus kan ook goed zijn voor een medewerker die nieuw binnen jouw bedrijf gaat werken of het werk over gaat nemen van een andere collega.

Uw trainer voor deze sessie is Arno van Helvoort. Wij vinden het belangrijk dat er voldoende ruimte en aandacht is voor u. Per training kunnen er maximaal 10 cursisten deelnemen, zodat er tijdens de training direct vragen gesteld kunnen worden aan uw trainer.

Tijden & Inschrijvingen

Ontvangst:         09.30 uur
Aanvang:            10.00 uur
Lunch:                  12.30 uur
Einde:                  16.30 uur

De kosten zijn € 295,00 per training per deelnemer of u kunt een ticket gebruiken vanuit uw SLA. Voor meer informatie verwijzen wij u naar uw SLA voorwaarden. Afmelden uiterlijk drie werkdagen voor aanvang via academy@nocore.nl. Bij latere afmelding of niet verschijnen, zijn wij genoodzaakt u een bedrag van € 75,00 per deelnemer voor de annulering in rekening te brengen. De trainingen zijn altijd inclusief een heerlijke lunch!

U kunt zich inschrijven voor deze training via onze website. Na het aanmelden ontvangt u direct een e-mail ter bevestiging van uw inschrijving. Heeft u verder nog vragen over de trainingen? Neem dan contact op met Nocore via academy@nocore.nl of 0413-242050.

Let op!

Wilt u meerdere personen aanmelden voor een training, dan vragen wij u om deze personen individueel per training aan te melden via het inschrijfformulier.

Bij minder dan vier aanmeldingen, behoudt Nocore zich het recht om de training te annuleren. Uiteraard zullen de cursisten die aangemeld zijn, hierover persoonlijk geïnformeerd worden en zal er gekeken worden naar een alternatieve datum.

 

22 mrt 2024
Nocore Uden
Er zijn helaas geen plaatsen meer beschikbaar

Inschrijven

Er zijn helaas geen plaatsen meer beschikbaar.
Energie-efficiëntieklasse D C B A E F G