headerslide

Webinars voor de uitzendbranche gemist? Hier kunt u ze terugkijken

27-10-2023

We hebben onlangs drie informatieve webinars gehouden die gericht zijn op verschillende aspecten van de uitzendbranche: efficiëntieverhoging met i8, onboarding en digitale urenregistratie. Als u ze heeft gemist, geen zorgen! Hieronder vindt u de links om deze webinars terug te kijken.

Op 28 september hebben we in samenwerking met i8 een exclusief webinar gehouden over de mogelijkheden van geavanceerde dashboards en dynamische rapportages in de uitzendbranche. Hierin hebben we de krachtige tools van i8 geïntroduceerd die dieper inzicht bieden in kritieke gegevens zoals uren, marges en personeelskosten.

Bekijk hier het webinar over i8

Op 3 oktober hebben we een webinar gehouden over onboarding. We demonstreren het volledige onboardingsproces vanuit het perspectief van HR/intermediair en vanuit de klant. Met de digitale onboarding in Nocore Online kunt u of uw intermediair nieuwe medewerkers eenvoudig en snel digitaal inschrijven.
Bekijk hier het webinar over onboarding

Op 17 oktober hebben we de mogelijkheden van digitale urenregistratie via Nocore Online gepresenteerd. We demonstreren het volledige urenregistratieproces vanuit het perspectief van de medewerker, inlener of intermediair.
Bekijk hier het webinar over digitale urenregistratie

Energie-efficiëntieklasse D C B A E F G