headerslide

We kijken terug op twee geslaagde Superuser-bijeenkomsten!

08-12-2023

”Je doet jezelf als superuser tekort als je niet aan dit soort bijeenkomsten deelneemt.” Dit was een van de reacties van de bezoekers aan de Superuser-bijeenkomsten die we organiseerden op 28 & 29 november in H20 Esports in Purmerend. Deze dagen stonden in het teken van ‘leer, ervaar en connect’. De eerste dag organiseerden we speciaal voor klanten van Nocore Facilitair en Nocore ItsClean. Een dag later was het de beurt aan de superusers van Nocore Flex.

Dag 1: Superuser-bijeenkomst Nocore Facilitair en Nocore ItsClean

Na een gezamenlijke lunch presenteerden onze specialisten, consultants en supportmedewerkers belangrijke onderwerpen waar menig schoonmaakbedrijf momenteel mee bezig is, zoals wet- en regelgeving en processen digitaliseren, en bespraken zij onze supportmogelijkheden. Klanten konden meedoen met een virtual reality-ervaring of kropen achter het stuur in de Formule 1 simulator. We sloten de dag af met een gezellige borrel.

Lees het artikel en meer reacties van deelnemers op Schoonmaakjournaal: Nocore en gasten kijken terug op geslaagde Super-user bijeenkomst

Dag 2: Superuser-bijeenkomst Nocore Flex

Deze dag had ongeveer dezelfde opzet, maar vanzelfsprekend kwamen andere onderwerpen aan bod die relevant zijn voor de flexmarkt, zoals marktontwikkeling, wet- en regelgeving, productontwikkeling en nieuwe functies binnen onze digitale systemen. Ook nu konden deelnemers VR ervaren, of zich even Max Verstappen voelen in de Formule 1 simulator.

Bedankt aan iedereen die aanwezig was! Moest u het helaas missen? Bekijk hieronder de foto’s én de aftermovie voor een sfeerimpressie van de dagen. Neem contact op met verkoop@nocore.nl om informatie over de presentaties te ontvangen.

Aftemovie Nocore Superuser-bijeenkomsten 2023

Foto's Nocore Superuser-bijeenkomsten 2023

Energie-efficiëntieklasse D C B A E F G