headerslide

Intensieve samenwerking Nocore en FacilityApps

26-02-2019

Nocore en FacilityApps hebben een nieuw bedrijf opgericht onder de naam Nocore FacilityApps B.V. Hierin gaan zij hun Apps onderbrengen die specifiek worden ontwikkeld voor Nocore klanten. De Apps zijn middels een unieke tweerichting koppeling geïntegreerd met de Nocore systemen.

Steeds meer schoonmaakbedrijven wensen hun werkprocessen vergaand te digitaliseren. Nocore Facilitair biedt binnen de schoonmaakbranche een volledige software oplossing waarmee klanten hun operationele-, financiële-, uur- en loonprocessen kunnen automatiseren. FacilityApps levert Apps waarmee zij hun werkvloer processen optimaal kunnen automatiseren. Door deze samenwerking bundelen beide bedrijven hun capaciteit en branchekennis waarmee ze verwachten beter en sneller op de wensen van hun klanten te kunnen inspelen.

Beide directeuren zijn zeer verheugd en hebben de samenwerking bezegeld met een ferme handdruk waarna het echte werk kan gaan beginnen. In de beginfase worden ook klanten uit de strategische gebruikersgroep intensief geraadpleegd waarna de verwachting is dat halverwege 2019 de eerste klanten al met de koppeling gaan werken.

Voor meer informatie bekijk de websites: www.nocore.nl of www.facilityapps.com. Voor een persoonlijk gesprek neem contact op met Nocore; verkoop@nocore.nl óf met FacilityApps; chris@facilityapps.com.

Energie-efficiëntieklasse D C B A E F G