headerslide

Eerste bijeenkomst werkgroep Planbord Medewerkers

08-02-2024

Momenteel werken we hard aan het Planbord Medewerkers van Nocore FacilityApps. Hiermee kunnen schoonmaakbedrijven straks heel efficiënt hun personeelsplanning inrichten. Met deze overzichtelijke planningsmodule kunt u:

  • Al uw medewerkers flexibel inplannen
  • Direct inzicht krijgen in openstaand werk bij ziekte en verlof
  • Werk verder vooruitplannen
  • En u heeft geen beperkingen bij het aanmaken van roosters

Klanten betrekken bij de ontwikkeling van het Planbord Medewerkers

Tijdens de Schoonmaak Vakdagen op 14&15 november 2023 in Houten presenteerden we al de eerste contouren van het nieuwe Planbord Medewerkers. Daarna is een werkgroep met een geselecteerde groep Nocore Klanten opgezet om hen mee te nemen in de verdere ontwikkeling van deze nieuwe planningstool.

Op woensdag 7 februari 2024 kwam de werkgroep voor de eerste keer samen tijdens een bijeenkomst in Vianen. Hier gingen we dieper in op de functionaliteiten van het Planbord Medewerkers, legden we een aantal usercases voor aan de deelnemers en deelden zij hun feedback.

Een aantal reacties van deelnemers:

Tanja Bakema (Novon Schoonmaak): “We hebben een mooie nieuwe ontwikkeling gezien. Fijn om me te mogen denken met de verder ontwikkeling van deze module”

Yannick Nieuwenhoven (Reino Interieurverzorgers) “Het Planbord Medewerkers is weer een grote stap vooruit voor Nocore Facility Apps”

Bijeenkomst planbord medewerkers8

 

Blijf op de hoogte

Wij danken alle deelnemers voor het delen van hun opmerkingen en de positieve sfeer. We gaan vol energie verder met de ontwikkeling van het Planbord Medewerkers, zodat deze later dit jaar beschikbaar komt in ons softwarepakket.

Houd ons nieuws in de gaten om op de hoogte te blijven! Alvast meer informatie? Neem contact met ons op via salesfac@nocore.nl.

Energie-efficiëntieklasse D C B A E F G