headerslide

Digitaal ondertekenen met software van Evidos

27-03-2023

Digitaal ondertekenen: meer efficiency en beter overzicht

Hoe werkt digitaal ondertekenen eigenlijk? En wat heb je er als ondernemer in de schoonmaakbranche aan? Sinds kort is het mogelijk om via Nocore Facilitair een koppeling te maken met software van Evidos, bekend van ondertekenen.nl. Hoe werkt dit? En welke voordelen zitten er aan digitaal een handtekening plaatsen? Lees verder in dit artikel.

Acht jaar geleden ging softwarebedrijf Nocore op zoek naar software waarmee je documenten digitaal kunt ondertekenen. “We zochten software die goed werkt en die daarnaast juridisch waterdicht en AVG-gevalideerd is. En zo kwamen we bij Evidos uit”, legt Dick Bijl, consultant bij Nocore, uit. “In het begin gebruikten alleen onze klanten uit de flexbranche de koppeling. In deze sector was de animo er namelijk net wat eerder dan in de schoonmaakbranche. Maar ook schoonmaakbedrijven willen hun bedrijfsprocessen steeds vaker digitaliseren en dus kunnen facilitaire bedrijven die zowel Nocore Facilitair als Nocore Online afnemen de koppeling nu ook gebruiken.”

Lees het volledige artikel op Schoonmaakjournaal.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over de prijzen of mogelijkheden? Neem dan contact op met de salesafdeling van Evidos. Zij zijn te bereiken door te mailen naar sales@evidos.nl of door te bellen naar 023 737 0046.

 

Energie-efficiëntieklasse D C B A E F G