headerslide

Nocore Klantendag voor de schoonmaakbranche: inschrijving geopend!

23-05-2023

Graag nodigen we onze Nocore Facilitair en Nocore ItsClean klanten uit voor de Nocore Klantendag op woensdag 28 juni 2023.

Voorheen organiseerden we in samenwerking met andere partijen de Nationale Golfdag voor de schoonmaakbranche. Dit evenement werd altijd goed bezocht door zowel klanten van Nocore als andere, aanverwante partijen uit de markt.

Na een aantal onrustige ‘coronajaren’ steken we dit evenement in een ander jasje, en dopen het om tot een dag speciaal voor Nocore klanten. Directieleden, superusers en andere gebruikers van onze softwarediensten hebben de mogelijkheid om elkaar te treffen in een informele en sportieve setting, waar uitwisseling van informatie, kennis en gezelligheid centraal staat. Deelname is gratis!

Wat staat u te wachten op de Nocore Klantendag?

  • Diverse gastsprekers
  • Demo’s producten van Nocore en diverse partners
  • Golfclinic door een golfprofessional
  • Complete golfervaring met 18 holes
  • Lunch, borrel en diner

Programma

Uiteraard verzorgen we een interessant programma voor u. Ga voor een complete golfervaring met een 18-holes shotgun of maak kennis met de sport tijdens een golfclinic, onder leiding van een golfprofessional. Ook heeft u de mogelijkheid om dit evenement te bezoeken zonder aan een golfonderdeel deel te nemen. U kunt presentaties van diverse gastsprekers bijwonen. Daarnaast richten we een marktplein in waar medewerkers van Nocore en partners uit de schoonmaakbranche u te woord staan en u meer kunnen vertellen over ontwikkelingen, producten en diensten. Voor een lunchbuffet wordt gezorgd. We sluiten de dag af met een drankje tijdens de borrel en een hapje tijdens de Live Cooking BBQ.

Aanmelden

U bent welkom op woensdag 28 juni bij Golfclub Burggolf op de Haverleij in Den Bosch. De inloop is vanaf 9:00 uur waarbij we u verwelkomen met koffie, thee en een gebakje. U heeft de keuze om deel te nemen aan één van de vier verschillende programma’s. Deze staan verder toegelicht op onze website. Hier kunt u zich ook aanmelden: Aanmelden Nocore Klantendag 2023

Graag tot dan!

Energie-efficiëntieklasse D C B A E F G