headerslide

Nocore Business Intelligence Facilitair

Bedrijfsprocessen sturen op basis van data

Geen onderbuikgevoel, maar keiharde cijfers. Met de uitgebreide dashboard- en rapportagemogelijkheden van Nocore Business Intelligence Facilitair krijgt u snel inzicht in relevante data van al uw bedrijfsonderdelen. Zo heeft u dé tool in handen om gericht beslissingen te nemen voor uw schoonmaakbedrijf.

De BI-module bestaat uit twee onderdelen: visualiseer data met Power BI dashboards en gebruik de i8 Viewer voor uitgebreide analyses en rapportages.

De voordelen

  • In één oogopslag inzicht in uw organisatie
  • Direct toegang tot verbeterde datavisualisaties
  • Maak gerichte besluiten met op maat gemaakte rapportages
  • Data altijd up-to-date door directe koppeling met Nocore Facilitair
  • Alle vitale informatie centraal: geen losse lijsten meer

Ervaring van een tevreden klant

”Met de business intelligence tool weten we precies welke projecten goed scoren en waar het minder goed gaat.
De uitgebreide rapportages en visualisaties maken het mogelijk om goed te duiden waar oneffenheden zitten en waar we op bij moeten sturen. Het is als het ware een verlies- en winstrekening, maar dan zeer gedetailleerd!”

Minze van der Veen, Foodguard

Directe koppeling met Nocore software

Nocore heeft al ruim 10 jaar een strategisch partnership met i8, dé expert op het gebied van BI-oplossingen. In samenwerking met i8 is een standaardoplossing ontwikkeld specifiek voor de Nocore Facilitair software. De BI-module is direct gekoppeld aan de data uit Nocore Facilitair. Hierdoor zijn de gegevens in uw rapportages en visualisaties altijd up-to-date.

Krijg inzicht in relevante data! Bijvoorbeeld:

  • Wat was dit jaar de totale omzet per periode ten opzichte van de totale omzet per periode vorig jaar?
  • Wat is de marge per specifiek object? Wat is de marge op een bepaald type contract?
  • Wat waren de daadwerkelijk gewerkte uren ten opzichte van de machtigingsuren in de afgelopen periodes?
  • Wat was het ziekteverzuim van uw werknemers de afgelopen maand, vergeleken met dezelfde maand in voorgaande jaren?
  • En nog veel meer!

Power BI dashboards: direct inzicht in uw organisatie

Met de dashboards van Power BI zijn de gegevens van uw bedrijf visueel in de vorm van grafieken en tabellen.
Analyseer op deze manier eenvoudig uw KPI’s en zie in één oogopslag hoe uw organisatie ervoor staat.

Interactieve dashboards

De visualisaties in het dashboard zijn interactief. U kunt met één muisklik dieper inzoomen op de gegevens uit de tabellen en grafieken. Ook kunt u verschillende filters toepassen om een beter inzicht te krijgen in bijvoorbeeld specifieke rayons, projecten, werknemers, periodes, etc.

Direct de informatie die u nodig heeft

De PowerBi dashboards zijn toegankelijk zonder dat de gebruiker hoeft in te loggen in Nocore Facilitair. Daarnaast kunt u gebruikersrechten toekennen, zodat elke gebruiker alleen ziet wat voor hem of haar van toepassing is.

I8 Viewer: haal meer uit uw rapportages en analyses

Als u verder op de specifieke data in wilt gaan gebruikt u de I8 viewer. U beschikt hierbij in één omgeving over alle vitale informatie voor een gerichte besluitvorming. Klik door de data heen en ontdek in enkele muisklikken nieuwe inzichten over uw financiën, operatie, medewerkers en overige bedrijfsonderdelen. Geen losse lijsten meer!

Op maat gemaakte rapportages

De tool biedt een aantal standaard rapportages, maar u kunt ook uw eigen templates samenstellen door data uit Nocore Facilitair te combineren. Vergelijk gegevens over verschillende periodes en jaren heen en pas weergaves aan door selecties toe te voegen of juist uit te sluiten. Sla op maat gemaakte templates op, zodat deze op een later moment toegankelijk zijn voor zowel u als uw collega’s.

Rapportages eenvoudig delen

Exporteer gegevens naar Excel of deel rapportages eenvoudig in PDF-format met anderen. U kunt zelfs instellen dat rapportages periodiek automatisch in de mailbox terecht komen van betreffende personen, zoals een medewerker, klant of gebruikersgroep.

Efficiënte werkomgeving

Met de i8 Viewer beschikt u over een efficiënte werkomgeving voor gedetailleerde overzichten en analyses. U kunt verder inzoomen op de details van alle weergegeven data. Op deze manier kunt u gemakkelijk een verklaring vinden van een eventueel verschil in de data.

Video Nocore Business Intelligence Facilitair

Zet data om in actie

Houdt grip op uw bedrijfsprocessen en kijk concreet naar de toekomst van uw schoonmaakbedrijf door middel van data!

Energie-efficiëntieklasse D C B A E F G