headerslide

Nocore Facility Apps: Digitale werkbonnen

Vereenvoudig uw werkproces, factureer gemakkelijk extra werk en bespaar tijd & kosten!

Werkt u nog met papieren werkbonnen voor schoonmaakklussen die eenmalig of laagfrequent voorkomen? Dat kan een stuk makkelijker, efficiënter en productiever met de module Digitale Werkbonnen van Nocore Facility Apps.

Onze klanten die gebruik maken van deze module geven aan dat zij hier 10 tot 15 minuten per werkbon mee besparen.

Start vandaag nog met digitale werkbonnen en bespaar direct veel tijd en kosten!

Papieren vs. digitale werkbonnen

Vereenvoudig uw werkproces met digitale werkbonnen

Met onze digitale werkbon module maak je werkbonnen digitaal aan in Nocore facilitair en koppel je deze aan de app. Dit werkt in principe hetzelfde als papieren werkbonnen, maar dan veel makkelijker.

Door het proces te digitaliseren werk je niet meer met losse papieren die kwijt of beschadigd kunnen raken. Bovendien koppel je de gegevens direct aan je andere administratieve processen.

Dit zorgt voor een snellere doorlooptijd in de verwerking van werkbonnen en minder kans op fouten in de administratie.

De voordelen op een rij:

  • Niet meer werken met losse papieren die kwijt of beschadigd kunnen raken
  • Geen onnodige tripjes naar kantoor: alle informatie direct paraat in de app
  • Real-time inzicht in de status van werkbonnen
  • Uren, opmerkingen/foto’s en een handtekening voor voltooiing van het werk direct invoeren in de app
  • Directe koppeling met uw verloning- en facturatiesysteem
  • Geen handmatige invoer meer nodig, dus geen (overtyp)fouten
  • Sneller factureren, dus een snellere cashflow

Stuur gegevens direct naar de medewerker

Wanneer u een werkbon digitaal aanmaakt wordt de taak online toegekend aan de medewerker in Nocore facilitair. Dit creëert meer structuur voor de planning.

Vanuit Nocore facilitair stuurt u de gegevens eenvoudig door naar de medewerker of onderaannemer. Zo hebben medewerkers direct alle relevante gegevens over de klus paraat in de app.

De werkbon hoeft niet meer uit te worden geprint en de medewerker hoeft de bon niet op te komen halen op kantoor. Dat bespaart u veel tijd, en dus geld.

Gegevens eenvoudig invoeren in de app

Medewerkers en onderaannemers kunnen vervolgens de uren die ze aan de taak hebben besteed direct invoeren in de app. Ook foto’s, opmerkingen en een handtekening voor voltooiing van de werkzaamheden kunnen zij direct in de app zetten.

Zo kunt u gemakkelijk monitoren wat de status is en heeft u altijd een real-time inzicht in openstaande en afgeronde werkbonnen.

Gekoppeld aan uw administratiesystemen

Bovendien zijn de ingevoerde gegevens direct gekoppeld aan het verloning- en facturatiesysteem. Dus geen handmatige invoer meer nodig vanaf (onleesbare) papieren en geen last van overtypfouten. Daardoor kunt u sneller factureren (= een snellere cashflow).

 

Direct inzicht krijgen in de tijd en kosten die u bespaart met digitale werkbonnen? Gebruik daarvoor de rekentool op deze pagina. U kunt ook direct een (online) afspraak inplannen met een van onze adviseurs voor een vrijblijvende demo.

Referentie van een tevreden klant

Jaimie Fambach, medewerker MAS Dienstverleners BV: ‘’Papieren werkbonnen komen op een grote stapel in het archief die na verloop van tijd weg wordt gegooid. Door alles digitaal te documenteren kun je gegevens altijd eenvoudig terugvinden. Dit gaat schelen bij alle processen, zoals de facturatie, urenregistratie en de verloning.’’

Bereken hier hoeveel tijd en geld u kunt besparen met digitale werkbonnen

Naar dit mailadres versturen wij de uitkomst van de besparing
Energie-efficiëntieklasse D C B A E F G