headerslide

Nocore Facility Apps: Digitale werkbonnen

Vereenvoudig uw werkproces, factureer gemakkelijk extra werk en bespaar tijd & kosten!

Werkt u nog met papieren werkbonnen voor schoonmaakklussen die incidenteel voorkomen? Dat kan een stuk makkelijker, efficiënter en productiever met digitale werkbonnen van Nocore Facility Apps.

Onze klanten die gebruik maken van deze module geven aan dat zij hier 10 tot 15 minuten per werkbon mee besparen.

Start vandaag nog met met het digitaliseren van uw werkbonnenproces en bespaar direct veel tijd en kosten!

Papieren vs. digitale werkbonnen

Vereenvoudig uw werkproces met digitale werkbonnen

Met digitale werkbonnen maakt u werkbonnen voor incidentele werkzaamheden digitaal aan in Nocore facilitair en koppelt u deze aan de app. Dit werkt in principe hetzelfde als papieren werkbonnen, maar dan veel makkelijker.

Door het proces te digitaliseren werkt u niet meer met losse papieren die kwijt of beschadigd kunnen raken. Bovendien koppelt u de gegevens direct aan uw andere administratieve processen. Dit zorgt voor een snellere doorlooptijd in de verwerking van werkbonnen en minder kans op fouten in de administratie.

De voordelen op een rij:

  • Nooit meer werken met losse papieren die kwijt of beschadigd kunnen raken
  • Werkbonnen eenvoudig inplannen in een overzichtelijk planbord
  • Werkbon toewijzen aan één of meerdere uitvoerders: alle informatie direct paraat in de app
  • Altijd een real-time inzicht in de status van werkbonnen
  • Directe koppeling met Nocore Facilitair voor de verloning en facturatie

Werkbonnen inplannen in overzichtelijk planbord

Stuur digitaal aangemaakte werkbonnen in Nocore Facilitair direct door naar het planbord werkbonnen. Hier kunt u met het handige drag & drop systeem de werkbon eenvoudig naar de gewenste datum en tijd slepen. Zet de werkbon eerst in concept neer en markeer het later als definitief. Met de overzichtelijke planningsmodule ziet de backoffice in één oogopslag welke werkzaamheden nog ingepland moeten worden en welke medewerkers beschikbaar zijn voor de uitvoering.

Hiermee zijn Excel-documenten verleden tijd!

Stuur gegevens direct naar de medewerker

Vanuit Nocore facilitair stuurt u de gegevens eenvoudig door naar één of meerdere uitvoerders. Zo hebben medewerkers direct alle relevante gegevens over de klus paraat in de app.

De werkbon hoeft niet meer uit te worden geprint en de medewerker hoeft de bon niet op te komen halen op kantoor. Dat bespaart u veel tijd, en dus geld.

Gegevens eenvoudig invoeren in de app

Medewerkers en onderaannemers kunnen vervolgens de uren die ze aan de taak hebben besteed direct invoeren in de app. Ook foto’s, opmerkingen en een handtekening voor voltooiing van de werkzaamheden kunnen zij direct in de app zetten.

Zo kunt u gemakkelijk monitoren wat de status is en heeft u altijd een real-time inzicht in openstaande en afgeronde werkbonnen.

Gekoppeld aan uw administratiesystemen

Bovendien zijn de ingevoerde gegevens direct gekoppeld aan het verloning- en facturatiesysteem. Dus geen handmatige invoer meer nodig vanaf (onleesbare) papieren en geen last van overtypfouten. Daardoor kunt u sneller factureren (= een snellere cashflow).

 

Direct inzicht krijgen in de tijd en kosten die u bespaart met digitale werkbonnen? Gebruik daarvoor de rekentool op deze pagina. U kunt ook direct een (online) afspraak inplannen met een van onze adviseurs voor een vrijblijvende demo.

Referentie van een tevreden klant

Jaimie Fambach, medewerker MAS Dienstverleners BV: ‘’Papieren werkbonnen komen op een grote stapel in het archief die na verloop van tijd weg wordt gegooid. Door alles digitaal te documenteren kun je gegevens altijd eenvoudig terugvinden. Dit gaat schelen bij alle processen, zoals de facturatie, urenregistratie en de verloning.’’

Bereken hier hoeveel tijd en geld u kunt besparen met digitale werkbonnen

Naar dit mailadres versturen wij de uitkomst van de besparing
Energie-efficiëntieklasse D C B A E F G