headerslide

Nocore Facility Apps: Planbord werkbonnen

Dé flexibele planningstool voor digitale werkbonnen

Plan digitale werkbonnen nu eenvoudig in met de module Planbord Werkbonnen van Nocore Facility Apps. Het systeem biedt overzicht voor het hart van ieder schoonmaakbedrijf: de planning.

Met altijd een real-time inzicht in de status van werkbonnen en de inzetbaarheid van medewerkers heeft u grip op de backoffice en operatie. Plan flexibel en voer zelfs tussentijdse wijzigingen eenvoudig door in een overzichtelijk planbord voor digitale werkbonnen.

De voordelen op een rij

  • Altijd een real-time inzicht in de status van werkbonnen
  • Inzicht in openstaande werkbonnen en beschikbare werknemers
  • Snel en eenvoudig tussentijdse wijzigingen doorvoeren
  • Werkbon is toe te wijzen aan één of meerdere medewerkers
  • Uitgebreide filtermogelijkheden om snel te zoeken
  • Directe koppeling met Nocore Facilitair
digitale werkbonnen overzichtelijk inplannen

Digitale werkbonnen overzichtelijk inplannen

De voordelen van digitale werkbonnen uitbreiden met een overzichtelijk planbord!

Met het planbord werkbonnen ziet de backoffice in één oogopslag welke incidentele werkzaamheden nog ingepland moeten worden en welke medewerkers beschikbaar zijn voor de uitvoering.

De backofficemedewerker maakt de werkbon eerst digitaal aan via Nocore Facilitair en stuurt het door naar de planningsmodule in Nocore Facility Apps. Met het drag & drop systeem sleept u de werkbon eenvoudig naar de juiste datum en tijd. De geplande werkbon kan eerst in concept worden geplaatst en later als definitief worden gemarkeerd. Excel-documenten zijn verleden tijd!

Houd overzicht over werkzaamheden en werknemers

Werkbonnen die nog uitgevoerd moeten worden kunt u direct toewijzen aan één of meerdere beschikbare medewerkers. Zij ontvangen een melding in de app met alle relevante informatie: locatie, tijd en werkzaamheden. De medewerkers koppelen vervolgens gegevens zoals gewerkte uren, opmerkingen, foto’s en een handtekening van de opdrachtgever direct terug in de app. Is een werk afgerond? Ook dit is direct zichtbaar in het planbord. Zo heeft u altijd een up-to-date inzicht in de status van de werkbonnen.

Doordat alles in één planningssysteem samenkomt houdt u overzicht over werkzaamheden en werknemers.

flexibel digitale werkbonnen plannen

Flexibel planningssysteem

Wijzigt er wat in het werk? Met het flexibele planningssysteem kunt u eenvoudig zaken aanpassen in de werkbon. Zo kunt u bijvoorbeeld de werkzaamheden toewijzen aan een andere medewerker of de werkbon verzetten naar een andere dag en tijd. U hoeft de werkbon dus niet opnieuw aan te maken.

Digitaliseer en visualiseer uw planning met de module Planbord Werkbonnen van Nocore Facility Apps.

 

Uitgebreide filtermogelijkheden

Het planbord werkbonnen is voorzien van verschillende geavanceerde zoekfilters om optimaal te kunnen plannen. Zo kunt u gemakkelijk en snel selecties maken op zowel medewerkersniveau als werkbonniveau.

Voor uw gemak zijn er daarnaast verschillende weergaven van het planbord mogelijk: per dag, week, maand, jaar of als agendaweergave.

Weergave planbord werkbonnen

Richt uw hele proces efficiënt in

Met digitale werkbonnen én het planbord werkbonnen van Nocore Facility Apps richt u heel uw proces efficiënt in. Nooit meer werken met losse papieren, nooit meer gegevens overtypen en geen onnodige fouten in uw administratie.

Door de directe koppeling met Nocore Facilitair voorkomt u dubbele invoer en kunt u sneller verlonen en factureren.

Het planbord werkbonnen ziet er fraai en professioneel uit. Er is heel goed geluisterd naar de feedback van de vroege gebruikers en dit is goed vertaald in het nieuwe planbord. Ook de updates die er in de toekomst nog aankomen gaan ons helpen in het makkelijker plannen van digitale werkbonnen. Deze nieuwe planningstool is een grote vooruitgang voor de planning, langzaam zijn de Excel-documenten verleden tijd!

Danny Zwinkels, Multi-Clean B.V.

Energie-efficiëntieklasse D C B A E F G