headerslide

Nieuwe partner CtrlCloud: een ICT-totaaloplossing voor bedrijven

01-02-2024

Nocore kondigt de officiële samenwerking aan met CtrlCloud, een toonaangevende Microsoft-partner en specialist in Cloud-oplossingen. Sinds 2021 ondersteunt CtrlCloud Nocore met hoogwaardige IT-support en Azure-diensten, en vanaf 2023 zijn zij een volwaardige partner geworden. In combinatie met de Nocore Cloud bieden we met dit partnership een uitgebreide ICT-totaaloplossing voor bedrijven.

Aanvulling op de Nocore Cloud

De Nocore Cloud is de service-omgeving waar alle Nocore applicaties op draaien, waardoor bedrijven de mogelijkheid hebben om al hun bestanden en gegevens veilig op te slaan zonder zelf te investeren in dure servers. CtrlCloud biedt aanvullende IT-diensten ‘buiten de Nocore Cloud’. Hierbij kunt u denken aan netwerkbeheer, inrichting van uw werkplek, installatie van randapparatuur zoals printers en Office 365 zaken zoals Teams, OneDrive en SharePoint. Zo kunt u altijd en overal veilig in de Nocore Cloud werken.

Ervaring van een tevreden klant

Gertjan Verhoef van HaPé Uitzendgroep deelt zijn positieve ervaring:

“Alles is naar tevredenheid verlopen. Ik was positief verrast door de eenvoud waarmee de nieuwe apparatuur geïnstalleerd werd, dat hebben we in het verleden wel anders meegemaakt. Ook de online kennismaking was nieuw. Ik heb het als zeer prettig ervaren om elkaar face-to-face te ontmoeten.”

Meer informatie

Voor meer informatie over de diensten van CtrlCloud kunt u terecht op de partnerpagina: CtrlCloud: partner in Cloud solutions

Energie-efficiëntieklasse D C B A E F G