headerslide

Training Flex Online – LoTa’s (loon- tarieftabellen)

Online training via Teams

De training Training Flex Online – LoTa’s (loon- tarieftabellen) (via Teams) is bedoeld voor ervaren gebruikers, die meer willen leren over de LoTa’s binnen Nocore Flex.

Uw trainer voor deze sessie is Roland van Berlo.

Let op; dit betreft een online training via Teams.

Tijdens deze jaarovergang training worden de volgende onderwerpen besproken:

    • CAO functiegroep / functies  en loongebouw
    • Reserveringsmodellen voor cao’s
    • CRM en toepassen Tarieffactoren in LoTa

Tijden & Inschrijvingen

Aanvang:            10.00 uur
Einde:                  12.00 uur

De kosten zijn € 295,00 per training per deelnemer of u kunt een ticket gebruiken vanuit uw SLA. Voor meer informatie verwijzen wij u naar uw SLA voorwaarden. Afmelden uiterlijk drie werkdagen voor aanvang via academy@nocore.nl. Bij latere afmelding of niet verschijnen,  zijn wij genoodzaakt u een bedrag van € 75,00 per deelnemer voor de annulering in rekening te brengen.

U kunt zich inschrijven voor deze training via onze website. Na het aanmelden ontvangt u direct een e-mail ter bevestiging van uw inschrijving. Heeft u verder nog vragen over de trainingen? Neem dan contact op met Nocore via academy@nocore.nl of 0413-242050.

Let op!
Wilt u meerdere personen aanmelden voor een training, dan vragen wij u om deze personen individueel per training aan te melden via het inschrijfformulier.

Bij minder dan vier aanmeldingen, behoudt Nocore zich het recht om de training te annuleren. Uiteraard zullen de cursisten die aangemeld zijn, hierover persoonlijk geïnformeerd worden en zal er gekeken worden naar een alternatieve datum.

12 jun 2024
Online training
Inschrijven
Er zijn nog 100 plaatsen

Inschrijven

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Energie-efficiëntieklasse D C B A E F G