headerslide

Nocore-Klanten-Golfdag: een dag vol golf, kennisdeling en netwerken (deel 1)

31-07-2023

Op 28 juni was het weer tijd voor onze jaarlijkse Klantendag. Deze Nocore-Klanten-Golfdag vond plaats op de prachtige locatie Golfclub de Haverleij in Den Bosch. Dit jaar hebben we het evenement opnieuw vormgegeven. We boden onze klanten onder andere de mogelijkheid van een vrije inloop waarbij ze deel konden nemen aan verschillende activiteiten. Geschikt voor zowel de golfliefhebber als de niet-golfers.

Een nieuwe draai aan de Klantendag

De Nocore Klantendag, die voor het eerst op deze manier werd georganiseerd, was een groot succes.

We hebben onze klanten een breed scala aan activiteiten aangeboden, waaronder een golfclinic, informatieve lezingen en een marktplein waar onze partners, zoals MyDesk, Whitevision, Weska en i8, hun diensten presenteerden. Onze eigen consultants waren ook aanwezig om advies te geven en vragen te beantwoorden. De dag werd afgesloten met een prijsuitreiking, gevolgd door een gezellige borrel en barbecue.

Positieve reacties organisatie en bezoekers

De reacties van de bezoekers waren zeer positief, met name over de flexibiliteit van het programma en de mogelijkheid om op één dag met verschillende partijen te spreken. Eén van de bezoekers die zich enthousiast uitspreekt is Anne-Grethe Stormorken, manager financiën en IT bij Keus Schoonmaak: ‘’De vrije inloop was echt top geregeld. Op deze manier kunnen ook klanten die wel op zoek zijn naar informatie maar geen gebruik willen maken van alle golfmogelijkheden, op elk gewenst moment naar de klantendag komen en zich prima vermaken’’.

Wil je meer lezen over deze geslaagde dag? Schoonmaakjournaal schreef er een artikel over. Lees verder in Deel 1, met de uitgebreide reactie van deelnemer Anne-Grethe én de organisator Job, commercieel manager van Nocore.

Lees nu ook Deel 2, waarin Koen Rovers (Mydesk) en Willem Bimbergen (R+R huismeesterdiensten en schoonmaak) aan het woord komen.

Energie-efficiëntieklasse D C B A E F G