headerslide

Nocore helpt schoonmaakbedrijven verder te digitaliseren

26-06-2020

Om schoonmaakbedrijven snel inzicht te geven in alle mogelijkheden lanceert Nocore een bedrijfspresentatie portal.

Schoonmaakbedrijven willen steeds vaker hun werkprocessen vergaand digitaliseren. Dit moet leiden tot een hogere efficiency, hogere kwaliteit en beter inzicht in de performance van hun organisatie. De technologische ontwikkelingen gaan razendsnel en dagelijks komen er meer (deel) oplossingen op de markt. Door deze razendsnelle ontwikkelingen zien schoonmaakbedrijven vaak door de bomen het bos niet meer. Laat staan wanneer er gebruik gemaakt wordt van verschillende systemen.

Vraag van de ondernemer blijft:

  • Heb ik mijn huidige werkprocessen goed ingericht?
  • Kan ik deze verbeteren en hoe doen andere bedrijven dat?
  • Welke tools heb ik hiervoor nodig?

Wat kan Nocore hierin betekenen?
Nocore levert met haar nieuwe productlijn Nocore Online een totaaloplossing waarmee bedrijven hun processen vergaand kunnen digitaliseren. Nocore Online is een cloud toepassing, die workflow en rol gebaseerd is én naadloos aansluit op de andere producten van Nocore. Hierdoor hoeven er dus geen andere systemen gebruikt te worden.

Om schoonmaakbedrijven snel inzicht te geven in alle mogelijkheden lanceert Nocore een bedrijfspresentatie portal. Bedrijven kunnen op een eenvoudige en toegankelijke manier online de mogelijkheden bekijken en hoe zij hun werkprocessen optimaal kunnen inrichten. Dit gebeurt met een overzichtelijk schema van de werkprocessen en modules, ondersteunt door animatie- en demovideo’s.

“De ondernemer krijgt een spiegel, waar sta ik nu en wat is er mogelijk?”

Kennis van de branche
Nocore is niet zomaar een software leverancier, maar een leverancier gespecialiseerd op de schoonmaak branche. Bij Nocore werken mensen die ruime ervaring hebben opgedaan bij de schoonmaakbedrijven zelf. Wij werken intensief samen met andere branche leveranciers en de branche organisaties. Ook ondersteunen wij onze klanten met masterclasses en workshops, specifiek gericht op de schoonmaak branche. Daarom hebben al meer dan 450 schoonmaakbedrijven gekozen voor Nocore. Niet alleen voor onze software maar ook voor de ondersteuning die wij bieden in de steeds veranderende wereld.

Wilt u meer informatie?
Stuur dan een e-mail naar: verkoop@nocore.nl óf bekijk onze nieuwe bedrijfspresentatie via:
https://www.nocore.nl/bedrijfspresentatie

Energie-efficiëntieklasse D C B A E F G