headerslide

Nocore Online: Digitale Urenregistratie

Vereenvoudigde urenregistratie en controle: simpel, snel en volledig gedigitaliseerd

De urenbriefjes van uw medewerkers overtypen is verleden tijd… Met de module Digitale Urenregistratie in Nocore Online ervaart u de voordelen van tijdsbesparing, nauwkeurige rapportages, en CAO-conforme urenregistratie, volledig in te richten naar eigen wens.

Wilt u ook uw administratie vereenvoudigen met een digitale aanpak? Zie hieronder welke stappen u kunt overslaan
door met Nocore Online Digitale Urenregistratie te werken, ontdek uw voordelen!

De voordelen

  • Zeg vaarwel tegen papier
  • Vanaf elke locatie toegankelijk
  • Direct sturen op budgeturen en automatische toepassing van de CAO-wetgeving
  • Tijdsbesparing in de backoffice: minder invoeren, meer organiseren
  • Uren registreren op project-, werknemer- en werkbonniveau
  • Directe rapportages van de geregistreerde uren
  • In te richten n.a.v. de verschillende niveaus binnen uw organisatie
  • Naadloze integratie met Nocore Facilitair

De geplande uren van onze medewerkers worden automatisch ingelezen, waardoor rayonleiders alleen nog maar wijzigingen hoeven te verwerken. Dit zorgt voor minder administratieve handelingen, minder fouten en tevreden medewerkers door kloppende salarissen. Maar vooral een oog voor ons milieu, want er is geen enkel papierverbruik meer! Zo dragen wij bij aan een duurzame toekomst.

Anne-Grethe Stormorken, Keus Schoonmaak en Diensten B.V.

digitale werkbonnen overzichtelijk inplannen

Naadloze urenregistratie vanaf elke locatie

Met de module Digitale Urenregistratie zijn papieren registraties verleden tijd. Onze gebruiksvriendelijke oplossing maakt het mogelijk om overal en altijd uren te registreren en te beheren. Of u nu op kantoor bent of onderweg, u heeft direct toegang tot belangrijke gegevens, geïntegreerd en op maat gemaakt voor elke laag binnen uw organisatie.

Efficiëntie en controle voor uw backoffice

Het gebruik van de module Digitale Urenregistratie zorgt voor aanzienlijke tijdwinst in uw backoffice. Door het verminderen van tijdrovende invoerwerkzaamheden, wordt de productiviteit aanzienlijk verhoogd. Deze efficiëntieslag wordt mede mogelijk gemaakt doordat rayonmanagers mutaties direct online kunnen invoeren. Dit leidt tot minder administratieve stappen vergeleken met handmatige invoer, waardoor het proces gestroomlijnd en versneld wordt.

flexibel digitale werkbonnen plannen

Direct sturen op budgeturen en automatische toepassing van de CAO-wetgeving

Met de module Digitale Urenregistratie kunt u naast het effectief beheren van uw budgetten, ook werken met volledige naleving van de CAO-wetgeving. Deze module biedt een integratie die automatisch de complexe regels en vereisten van de CAO toepast, waardoor u verzekerd bent van de juiste conformiteit in uw urenbeheer.

Houd meer tijd over

Ontdek het gemak en precisie van de module Digitale Urenregistratie. Elimineer papierwerk, verminder handmatige invoer en waarborg CAO-naleving. Met onze geïntegreerde oplossing versnelt u verloning en facturatie, waardoor uw backoffice zich kan focussen op andere zaken.

Energie-efficiëntieklasse D C B A E F G