headerslide
scroll verder

Over XpertHR

Onderdeel van RELX, data & analytics company

XpertHR is een onderdeel van data & analytics company RELX, een van de grootste data- en techbedrijven ter wereld. Met 35.000 medewerkers in 40 landen creëert RELX innovatieve oplossingen die bedrijven ondersteunen bij het nemen van betere beslissingen en het behalen van betere resultaten. Dit alles is gebaseerd op een sterke basis in hoogwaardige content en data, gecombineerd met diepgaande kennis op het gebied van analytics en technologie. XpertHR beschikt over de grootste cao-database van Nederland, dankzij een exclusieve samenwerking met de FNV.

Wat is XpertHR Flex?

Met XpertHR Flex blijft u altijd up-to-date in de continu veranderende flexmarkt. U bent altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving voor de flexbranche en beschikt over de juiste data voor het toepassen van de inlenersbeloning. Bekijk en vergelijk ruim 2000 cao’s per bedrijfstak of onderneming en ontvang updates van loonmutaties en actuele cao-wijzigingen van uw opgeslagen cao’s. XpertHR Flex helpt je veel tijd te besparen en vervelende fouten te voorkomen.

XpertHR houdt, met redacteuren zoals Marcel Reijmers en Gieljan van Koster advocaten, alle ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. In de XpertHR Flex omgeving delen zij waardevolle content, waaronder tips, uitleg, webinars, praktijkvoorbeelden en jurisprudentie. Zo hoeft u het wiel niet zelf uit te vinden.

Met XpertHR heeft u toegang tot:

Up-to-date cao-data

XpertHR Flex houdt u op de hoogte van de laatste cao-wijzigingen, zodat u altijd aan de regels voldoet. XpertHR beschikt over data van meer dan 2.000 cao’s dankzij een exclusieve samenwerking met FNV.

Meldingen

U kunt zelf meldingen instellen in XpertHR Flex om belangrijke deadlines en wijzigingen bij te houden, zodat u geen loonsverhogingen meer mist.

Dashboard

Het dashboard geeft u een handig overzicht van alle toekomstige loonsverhogingen en andere cao-wijzigingen.

Inlenerstool

Gemakkelijk de inlenersbeloning berekenen. Daarbij zie u ook meteen of er bijvoorbeeld een toekomstige loonsverhoging aankomt, zodat u dit eventueel direct kunt meenemen in uw prijs.

 

 

Maar dat is nog niet alles! XpertHR Flex helpt ook met:

  • Backoffice – onboarding: dit zorgt ervoor dat u op de backoffice niets meer mist en altijd proactief kunt handelen.
  • Intercedent – accountmanager: al in het voortraject kunt u duidelijk zien wat de inlenersbeloning is en of er een verhoging aan komt. Daarbij kunt u uw klanten proactief informeren over toekomstige verhogingen in hun eigen cao, iets wat ze vaak niet weten. Dit maakt u niet alleen tot specialist, maar biedt ook direct een haakje om mogelijk een nieuwe opdracht binnen te halen.
  • Kenniscentrum: er komen weer veel veranderingen aan in de wet- en regelgeving zowel voor uitzendkrachten als zzp’ers.

De Excel Nocore tool

De Excel Nocore Tool is dé oplossing om efficiënter met verschillende cao’s te werken. Deze tool is direct gekoppeld aan de cao-database van XpertHR, die meer dan 2.000 cao’s bevat dankzij de samenwerking tussen XpertHR en FNV. Hierdoor heeft u met slechts enkele klikken toegang tot alle benodigde cao-data.

Met de Excel Nocore tool heeft u...

  • Alle gegevens van alle cao’s uitgewerkt in 500 verschillende uniforme kenmerken én de uitgewerkte inlenersbeloning van 240 cao’s
  • Een Excel file die u op uw eigen computer opslaat en iedere keer dat u hem opent alle actuele cao-data laat zien. Zo mist u geen enkele update of wijziging meer
  • Een tool om snel lonen en periodieken per functie en leeftijd inzichtelijk te maken. Maar ook om bijvoorbeeld het hele loongebouw in een overzicht te krijgen of toekomstige loontabellen (wanneer beschikbaar) te zien. Extra handig als er vele wijzigingen aankomen
  • Zekerheid dat u geen enkele wijziging mist, een beperking van risico’s én meer tijd over voor andere zaken!

Direct weten hoe dit werkt? Bekijk via onderstaande knop hoe de Excel Nocore Tool werkt, of vraag direct een offerte aan.

Exclusief voor Nocore klanten!
Een flinke korting op XpertHR en de Excel Nocore Tool: onze totaaloplossing voor een aantrekkelijke prijs

Als partner van Nocore biedt XpertHR een aanzienlijke korting op XpertHR Flex en de Excel Nocore tool. Hierdoor profiteert u als Nocore-klant van de juiste kennis en tools. Dit maakt uw werk een stuk eenvoudiger en zorgt ervoor dat u er zeker van kunt zijn dat alles wat u doet correct is.

Klinkt dit interessant? Vraag dan nu vrijblijvend een demo aan voor deze speciale Nocore-deal!

Energie-efficiëntieklasse D C B A E F G