headerslide

Online Werving & Selectie

Nocore Uden Runmolen 30 5404 KT Uden

Deze training is bedoeld voor ervaren gebruikers (minimaal 6 maanden ervaring) die gebruik maken van Nocore Online en verantwoordelijk is voor Werving en Selectie.

Uw trainer voor deze sessie is Dick Bijl.

Update Corona Virus
Nocore heeft het streven om de trainingen zoveel mogelijk door te laten gaan. De trainer kan in overleg met de reeds aangemelde deelnemers bepalen of de training door kan gaan op locatie bij Nocore, of er wordt gekozen voor een alternatief, zoals een online sessie.Onze trainingsruimte voldoet aan de RIVM richtlijnen, zoals de 1,5 meter norm. Hierdoor mogen er ook maximaal maar 10 personen deelnemen per training en wordt de lunch uitgeserveerd. Nocore hanteert een speciaal Corona protocol binnen haar kantoor.

Tijdens deze training worden de volgende onderwerpen besproken:

  • Beheer van vacatures
  • Beheer van sollicitatieproces
  • Online inschrijfproces
  • Matching

Tijden & Inschrijvingen

Ontvangst:         09.30 uur
Aanvang:            10.00 uur
Lunch:                  12.30 uur
Einde:                  16.30 uur

De kosten zijn € 295,00 per training per deelnemer of u kunt een ticket gebruiken vanuit uw SLA. Voor meer informatie verwijzen wij u naar uw SLA voorwaarden. Afmelden uiterlijk drie werkdagen voor aanvang via academy@nocore.nl. Bij latere afmelding of niet verschijnen,  zijn wij genoodzaakt u een bedrag van € 75,00 per deelnemer voor de annulering in rekening te brengen. De trainingen zijn altijd inclusief een heerlijke lunch!

U kunt zich inschrijven voor deze training via onze website. Na het aanmelden ontvangt u direct een e-mail ter bevestiging van uw inschrijving. Heeft u verder nog vragen over de trainingen? Neem dan contact op met Nocore via academy@nocore.nl of 0413-242050.

Let op!
Wilt u meerdere personen aanmelden voor een training, dan vragen wij u om deze personen individueel per training aan te melden via het inschrijfformulier.

Bij minder dan vier aanmeldingen, behoudt Nocore zich het recht om de training te annuleren. Uiteraard zullen de cursisten die aangemeld zijn, hierover persoonlijk geïnformeerd worden en zal er gekeken worden naar een alternatieve datum.

13 okt 2021
Nocore Uden
Inschrijven
Er zijn nog 10 plaatsen

Inschrijven

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Energie-efficiëntieklasse D C B A E F G