Nocore introduceert het Service kantoor

Nocore levert aan meer dan 450 schoonmaakbedrijven haar softwareoplossing en is hiermee marktleider in de schoonmaakbranche. Klanten kunnen al hun bedrijfsprocessen vergaand automatiseren, waaronder loonverwerking. Steeds meer klanten willen met name de loonverwerking niet meer zelf uitvoeren, maar uitbesteden aan een gespecialiseerde partij.

Het Service kantoor

Nocore heeft een joint venture gevormd met Fairclean. Fairclean is een administratiekantoor uit Rotterdam wat administratieve diensten aanbiedt aan schoonmaakbedrijven. Deze joint venture gaat onder naam van Nocore Fairclean BV het Service kantoor van Nocore worden.

Zowel bestaande als nieuwe klanten van Nocore kunnen gebruik maken van het Service kantoor. Het basistarief voor administratieve werkzaamheden bedraagt € 45,00 per uur. Klanten die al een Nocore Software licentie hebben, krijgen een korting van 20%.

Hoe werkt het?

Klanten voeren zelf de basisgegevens in, waarna het Service kantoor de administratie verder overneemt. Het servicekantoor verzorgt de verdere afhandeling, van loonverwerking tot de belastingaangiftes, meldingen aan het pensioenfonds, het berekenen van ziekengeld en het uitvoeren van de facturatie, indien hier behoeft aan is. Alle gegevens worden verwerkt in de financiële- en projectadministratie. Mocht u ook andere administratieve taken willen laten uitbesteden, waaronder inkoopfacturen- of bank boekingen of het verzorgen van periodieke rapportages of begeleiding bij belastingcontroles, kunnen ook deze taken uitbesteed worden aan het service kantoor.

Interesse of benieuwd hoe het werkt?

Neem dan contact op met ons via info@nocore.nl of bel met: 0413 242050. Wij voorzien u graag van meer informatie.

Top