headerslide

Nocore Cloud

Nocore stapt over op Microsoft Azure. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de overstappagina.

Met de Cloud diensten van Nocore zijn al uw belangrijke bestanden veilig opgeslagen, bent u beschermd tegen ransomware en zijn uw apparaten optimaal, conform de AVG wetgeving, beschermd.

Veilig ondernemen en optimale bescherming van bedrijfsgegevens staan aan de basis van iedere onderneming. Met de Cloud diensten van Nocore zijn al uw belangrijke bestanden veilig opgeslagen en is de continuïteit van uw processen en data gewaarborgd. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw internetveiligheid en kunt u zich volledig richten op uw bedrijfsdoelstellingen.

Uw bedrijfsgegevens moeten altijd beschikbaar zijn, ongeacht waar u zich bevindt, u heeft toegang tot uw belangrijke applicaties en bijbehorende data. Ongeacht welke client u gebruikt; een laptop, smartphone of tablet, u kunt verbinding maken met de voor u beschikbare systemen in ons datacenter. Raak nooit meer uw bedrijfsgegevens kwijt door een virus, computer- of servercrash, Nocore verzorgt het beheer inclusief de back-up voor u. Uw bestanden en gegevens en backups staan veilig opgeslagen in betrouwbare datacenters in Eindhoven en Amsterdam. Zo kunt u pas echt veilig ondernemen en er volledig op vertrouwen dat uw data altijd beschikbaar is. Altijd beschikken over de meest actuele versie van uw core applicaties.

Ontdek de mogelijkheden van Nocore Cloud via de onderstaande video:

Supportteam

Het supportteam van Nocore Cloud bestaat uit ICT- en Branche specialisten die jarenlange ervaring in de schoonmaak-, uitzend- en payrollbranche hebben. Samen zorgen zij ervoor dat u zorgeloos gebruik kunt maken van de toepassingen en systemen. Mocht u vragen hebben of toch een probleem ervaren dan staat dit team voor u klaar zodat u weer snel vooruit kunt.

Support

ICT hoort het leven makkelijker te maken, zodat je kunt werken op een manier die volledig bij jou past. Nocore Cloud zorgt ervoor dat u zich volledig kunt focussen op uw primaire business en dat de applicaties u optimaal daarbij faciliteren.

U kunt 24 uur per dag bij uw gegevens. Wij kunnen dit garanderen omdat wij clouddiensten leveren vanuit de Microsoft Azure Cloud (Regio West Europa, locatie Amsterdam). Diverse beveiligingslagen beschermen uw gegevens. Backups en scenario’s voor disaster recovery zorgen voor de benodigde en gewenste continuiteit. Veiliger databeheer bestaat haast niet.

Nocore beschikt over de ISO-9001 en ISO-27001 certificaten. Ons kwaliteit management systeem staat er borg voor dat we continue streven naar verbetering om zodoende onze dienstverlening verder te optimaliseren. Dezelfde toewijding verlangen wij ook van de partners waar wij mee samen werken.

Deze één-loket-gedachte ten aanzien van softwaretoepassingen en diensten stelt onze klanten in staat zich op een professionele wijze verder te ontwikkelen.

Vraag een demo aan!

Nocore Cloud

Wat onze klanten zeggen:

Pieter Dokter
Mede-eigenaar FVH Facility

“Nocore gaf FVH Facility structuur en efficiëntie. Een waardevolle keuze voor ons. Andere bedrijven kunnen hier ook van profiteren.”

Bekijk de volledige referentie
Martijn Woudsma
Finance Manager bij People21

“Steeds weer bewijst Nocore haar partnerschap en bevestigen ze ons dat we de juiste keuze hebben gemaakt. Met dezelfde FTE hebben we 40% meer medewerkers kunnen verlonen.”

Bekijk de volledige referentie
Laamia Elyounoussi
Eigenaresse Schone Zaak

“Voor mij is Nocore mijn ‘bijbel’ in schoonmaakbeheer. Het biedt efficiëntie en structuur. Een zegen na handmatige administratie.”

Bekijk de volledige referentie
Tom Veldman
People Professionals

“Door de fijne samenwerking met Nocore kunnen wij onze dienstverlening steeds beter en leuker maken. Dat zijn de voordelen van het afnemen van front- én backoffice bij één partij.”

Bekijk de volledige referentie
Wilco de Vries
Directeur Orion

“Dankzij Nocore hebben we nu efficiëntie, inzicht en gemak in onze administratie. Geen discussie meer over salaris en uren.”

Bekijk de volledige referentie
Bob van der Hoeven
HSU.nl

“Wat ik zo prettig vind aan Nocore Flex is dat we alles in één hebben: planning, uren én facturatie. We hebben nu een gewoon één bedrijf als aanspreekpunt.”

Bekijk de volledige referentie
Marije van de Ven
Manager backoffice bij Balans Schoonmaak- en bedrijfsdiensten

“Met Nocore hebben we volledig gedigitaliseerde werkprocessen en één handige administratie. Een totaalproduct dat onze groei ondersteunt.”

Bekijk de volledige referentie
Erna Wijdenes
Officemanager Wijco Detachering

“Ik durf wel te zeggen dat we dankzij Nocore er met honderd procent op vooruit zijn gegaan met onze verloning. Er is zoveel kennis, zoveel controle in de software gebouwd en dit alles onder één dak.”

Bekijk de volledige referentie
Mark Tham
Directeur van Meijer Multicleaning

“Nocore Facilitair is overzichtelijk, tijdbesparend en ik zou niet meer anders willen werken. Het biedt efficiëntie en inzicht.”

Bekijk de volledige referentie
Orhan Parlamis
Managing director van Atik Uitzendbureau

“We hebben uiteindelijk voor Nocore Flex gekozen, omdat er een perfecte, directe koppeling met Plan4Flex is.” Dat geeft ons veel tijdswinst en gebruikersgemak.”

Bekijk de volledige referentie
Marianne van Dijke
Medewerker binnendienst Toekomst Schoonmaakbedrijven

“We hebben dankzij de software en apps van Nocore al veel bedrijfsprocessen kunnen digitaliseren en verbeteren.”

Bekijk de volledige referentie
Dion Jansen
Directeur Kloof Zorgprofessionals

“Voor onze urenregistratie en planning waren we bij Plan4Flex aangesloten en door daar de koppeling met Nocore aan toe te voegen kunnen we een stuk efficiënter werken ”

Bekijk de volledige referentie
Jaimie Fambach
Teamleider Specialisten en Manager Facilitydesk MAS dienstverleners

‘’Dankzij het digitaliseren van werkbonnen besparen we veel tijd waardoor er minder van de marge af wordt gesnoept.’’

Bekijk de volledige referentie
Andrew Zwaarts
Mede-oprichter Uitzendbureau 24/7 drive

“De software van Nocore heeft geholpen om als bedrijf te groeien. Het totaalpakket zorgt voor veel minder administratieve rompslop en dus tijdswinst, die we weer kunnen steken in onze kernactiviteiten.”

Bekijk de volledige referentie
Anita Giesen
Giesen Facilities

”Het werkt erg eenvoudig. Via de portal op de website maak je gemakkelijk het ticket aan en onze medewerkers weten hun weg hierin te vinden.”

Bekijk de volledige referentie
José Perik
Directeur Jansen & De Wit

”De samenwerking met Nocore is erg prettig: er is veel aandacht voor goede support en ze hebben veel kennis over de branche. Zij zijn altijd bereikbaar en er wordt direct geacteerd.”

Bekijk de volledige referentie
Johan Smink
Commercieel Manager Prestatie Personeelsdiensten B.V.

”Een 10 is perfect, dus dat is lastig te geven, maar absoluut een kwalitatief goede en snelle implementatie van Nocore met Plan4Flex.”

Vorige
Volgende
Energie-efficiëntieklasse D C B A E F G